Ukrainian Edmonton
-
Хтось купляв електро і аку інструмент
-
Сейчас удалят
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Я не покупал,но на работе юзаю Milwaukee,надёжный как швейцарские часы Можно купить в Home Depot
-
@UkrBusinessForum 👈 канал для бізнес людей.
-
Нам Uber вийшов 55 доларів від аеропорту до Колізею.
-
Доброго дня! Два хлопці 25 та 33р шукають роботу в Єдмонтоні! Маємо досвід роботи кухарями, в ресторана та закладах швидкого харчування. Є досвід на будівництві. Працювали на різноманітних заводах в Угорщині та Польщі.Англійську вивчаємо. Будемо вдячні за відгуки )
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
Пропоную Вам такі послуги🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Коротко про себе 📌 ⭐️Стажувалася закордоном (Польща, Бельгія, Франція) ⭐️Відмінно здала міжнародний іспит FCE (C1) ⭐️Більше 7 років досвіду викладання для всіх рівнів та написання есе ⭐️Акцент на практиці говоріння Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
ДД! Можливо комусь потрібна підготовка до IELTS чи просто по розмовній англійській. Звертайтесь, допоможемо