Ukrainian Edmonton
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста адреса магазинов где можно найти наши продукты💙💛
-
Спасибо!
-
Звертаюся до всіх небайдужих. Зараз складні часи для всіх нас. Допоможіть, будь ласка вилікувати дитинку. Моїй дитині потрібна термінова операція з видалення кісти головного мозку, потім після потрібно зробити ще одину шунтування. Операція та шунтування коштує 292 тис грн (зібрано майже 45000) Я дуже прошу Вас допомогти мені . Не відвертайтеся від моєї Аделіни адже їй ця допомога дуже потрібна щоб жити повноцінним життям. Всім дякую за увагу 🙏 Номер картки 5375524800162336
-
Прошлая была на 100+ человек Сейчас соберем больше)
-
Организовываем вечеринку 31го числа в Эдмонтоне. Часть дохода на ЗСУ. Ком интересно — пишите в личку)
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Коротко про себе 📌 ⭐️Стажувалася закордоном (Польща, Бельгія, Франція) ⭐️Відмінно здала міжнародний іспит FCE (C1) ⭐️Більше 7 років досвіду викладання для всіх рівнів та написання есе ⭐️Акцент на практиці говоріння Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
Доброго дня.Підкажіть будь ласка чи є зараз термін на вклейку візи чи час необмежений?
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, делаем визу CAUET через агентство во Львове, они предлагают так же партнеров, которые в Канаде будут заниматься этими вопросами: -пошук роботи -пошук житла -реєстрація банківської кратки -реєстрація медичної кратки -реєстрація на соціальне страхування -реєстрація на одноразову допомогу Возможно кто-то пользовался такими услугами? Хотелось бы узнать подробней через какие фирмы и действительно ли такое возможно?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є ще можливість пройти медогляд за 125 доларів, як писали раніше? Якщо є, поділіться контактами, будь ласка. І ще питання. Чи потрібно проходити медогляд синові 15 років, чи то тільки для дорослих?
-
Доброго ранку! Прилетіли вночі в Едмонтон з хлопцем, підкажіть будь ласка, де можливо знайти волонтерів. Знайшли інформацію що до безкоштовні житла на 2 тижні. Чи роблять тут проїзні?
-
Місяць
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Привіт, а яка саме робота?
-
Доброго дня, шановні українці! Мене звати - Роменко Юлія Вікторівна, мені 24 роки. Моя мати, я, та мій молодший братик - зараз тимчасово живемо в Україні. Я прошу вашої уваги! Для нас зараз - це дуже важливо. Я розумію, що допомога потрібна кожному та кожній, особливо в такі важкі часи - як зараз, але, я все ж таки вирішила це спробувати. З надією в душі і все, це єдине що ми зараз маємо. Я прошу вибачення за мою поведінку, я перший раз в такому положенні, я не розумію, як вже можна втримувати себе в руках. Прошу вас, допоможіть нашій родині, рідненькі, якщо ви звісно в змозі це зробити. Якщо ви маєте таку можливість, то відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Дякуємо всім за увагу. Ми розраховуємо на вашу допомогу. Бережіть один одного.
-
Підкажіть агентства з працевлаштування у Канаді. Можливо хтось їхав через надійну фірму? Буду дуже вдячна