Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t435235804T Offline
    t435235804T Offline
    Amina
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, делаем визу CAUET через агентство во Львове, они предлагают так же партнеров, которые в Канаде будут заниматься этими вопросами: -пошук роботи -пошук житла -реєстрація банківської кратки -реєстрація медичної кратки -реєстрація на соціальне страхування -реєстрація на одноразову допомогу Возможно кто-то пользовался такими услугами? Хотелось бы узнать подробней через какие фирмы и действительно ли такое возможно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1186951080T Offline
    t1186951080T Offline
    Ruslana Kantemyrova
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є ще можливість пройти медогляд за 125 доларів, як писали раніше? Якщо є, поділіться контактами, будь ласка. І ще питання. Чи потрібно проходити медогляд синові 15 років, чи то тільки для дорослих?
    1 Reply Last reply
    0
  • t714138658T Offline
    t714138658T Offline
    Lilia Lili
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Прилетіли вночі в Едмонтон з хлопцем, підкажіть будь ласка, де можливо знайти волонтерів. Знайшли інформацію що до безкоштовні житла на 2 тижні. Чи роблять тут проїзні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5284164671T Offline
    t5284164671T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Місяць
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Asiia Ma
    wrote on last edited by
    Якщо у вас немає жодних власних побажань стосовно роботи і житла, то можете звернутись. Все інше робиться за один-два дні самостійно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetyana Garbova
    wrote on last edited by
    Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025875917T Offline
    t1025875917T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Привіт. Я користувалася послугами від Мавіста. В моєму випадку було, шо вони дали мені роботу. А роботодавець вже допомогавтз усім, що Ви перелічували. Але у цієї компанії 99% роботи в селах
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025875917T Offline
    t1025875917T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Але вони пропонують різні роботи
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025875917T Offline
    t1025875917T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    В сабвеї працювала
    1 Reply Last reply
    0
  • t714138658T Offline
    t714138658T Offline
    Lilia Lili
    wrote on last edited by
    Привіт, а яка саме робота?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шановні українці! Мене звати - Роменко Юлія Вікторівна, мені 24 роки. Моя мати, я, та мій молодший братик - зараз тимчасово живемо в Україні. Я прошу вашої уваги! Для нас зараз - це дуже важливо. Я розумію, що допомога потрібна кожному та кожній, особливо в такі важкі часи - як зараз, але, я все ж таки вирішила це спробувати. З надією в душі і все, це єдине що ми зараз маємо. Я прошу вибачення за мою поведінку, я перший раз в такому положенні, я не розумію, як вже можна втримувати себе в руках. Прошу вас, допоможіть нашій родині, рідненькі, якщо ви звісно в змозі це зробити. Якщо ви маєте таку можливість, то відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Дякуємо всім за увагу. Ми розраховуємо на вашу допомогу. Бережіть один одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t714138658T Offline
    t714138658T Offline
    Lilia Lili
    wrote on last edited by
    Підкажіть агентства з працевлаштування у Канаді. Можливо хтось їхав через надійну фірму? Буду дуже вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шановні українці! Мене звати - Роменко Юлія Вікторівна, мені 24 роки. Моя мати, я, та мій молодший братик - зараз тимчасово живемо в Україні. Я прошу вашої уваги! Для нас зараз - це дуже важливо. Я розумію, що допомога потрібна кожному та кожній, особливо в такі важкі часи - як зараз, але, я все ж таки вирішила це спробувати. З надією в душі і все, це єдине що ми зараз маємо. Я прошу вибачення за мою поведінку, я перший раз в такому положенні, я не розумію, як вже можна втримувати себе в руках. Прошу вас, допоможіть нашій родині, рідненькі, якщо ви звісно в змозі це зробити. Якщо ви маєте таку можливість, то відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Дякуємо всім за увагу. Ми розраховуємо на вашу допомогу. Бережіть один одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Може хтось підсказати чи є в Едмонтоні ресторан грузинської кухні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Надя
    wrote on last edited by
    Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Графік також індивідуальний. Вартість від 250 грн за урок 60 хвилин Пишіть + або в особисті повідомлення🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Приветствую вас, дорогие участники этой группы. Я здесь впервые, вряд-ли мы были знакомы раньше. Меня зовут Юлия, и я хочу к вам обратиться. Дочитайте сообщения до конца пожалуйста. Моей семье нужна помощь! Родом мы из Харькова, но в связи с нынешней ситуацией, мы временно живём в Березовке. Отец ребёнка, третий месяц нам совсем не помогает. Трубку не берёт, сообщения не читает. Больше я уже не знаю, к кому ещё можно обратиться. У нас практически не осталось продуктов питания, проблемы с электричеством, свет то есть, то его нету. Мы очень нуждаемся хоть в какой-то помощи. Из продуктов, у нас только хлеб и грамм двести риса. Еще, паралельно этому, наша бабушка нуждается в небольшом количестве ампул - алое и лидазы.(Назначение после перитонита от спаек.) Будем благодарны абсолютно любой помощи. Я тогда бы не просила, если бы не была настолько плачевная ситуация. Я не прошу у всех, обращение конкретно к людям, которые в силах нам помочь. Люди, которые тоже нуждаються в помощи, не отдавайте нам последнее пожалуйста. Вы же тоже люди. Заранее всем спасибо. Берегите себя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Приветствую вас, дорогие участники этой группы. Я здесь впервые, вряд-ли мы были знакомы раньше. Меня зовут Юлия, и я хочу к вам обратиться. Дочитайте сообщения до конца пожалуйста. Моей семье нужна помощь! Родом мы из Харькова, но в связи с нынешней ситуацией, мы временно живём в Березовке. Отец ребёнка, третий месяц нам совсем не помогает. Трубку не берёт, сообщения не читает. Больше я уже не знаю, к кому ещё можно обратиться. У нас практически не осталось продуктов питания, проблемы с электричеством, свет то есть, то его нету. Мы очень нуждаемся хоть в какой-то помощи. Из продуктов, у нас только хлеб и грамм двести риса. Еще, паралельно этому, наша бабушка нуждается в небольшом количестве ампул - алое и лидазы.(Назначение после перитонита от спаек.) Будем благодарны абсолютно любой помощи. Я тогда бы не просила, если бы не была настолько плачевная ситуация. Я не прошу у всех, обращение конкретно к людям, которые в силах нам помочь. Люди, которые тоже нуждаються в помощи, не отдавайте нам последнее пожалуйста. Вы же тоже люди. Заранее всем спасибо. Берегите себя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t712385700T Offline
    t712385700T Offline
    Tatyana Vorobyova
    wrote on last edited by
    Привіт! Ніколи не чула про ресторан, але замовити їжу і запитати можна у Іраклія через ФБ. Він дуже за Україну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Потрібна робота для чоловіка та жінки. Люба. Англійська мінімальна.Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Asiia Ma
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, з приводу страхування при заселенні - tenant insurance, де її можна зробити?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags