Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t714138658T Offline
    t714138658T Offline
    Lilia Lili
    wrote on last edited by
    Привіт, а яка саме робота?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шановні українці! Мене звати - Роменко Юлія Вікторівна, мені 24 роки. Моя мати, я, та мій молодший братик - зараз тимчасово живемо в Україні. Я прошу вашої уваги! Для нас зараз - це дуже важливо. Я розумію, що допомога потрібна кожному та кожній, особливо в такі важкі часи - як зараз, але, я все ж таки вирішила це спробувати. З надією в душі і все, це єдине що ми зараз маємо. Я прошу вибачення за мою поведінку, я перший раз в такому положенні, я не розумію, як вже можна втримувати себе в руках. Прошу вас, допоможіть нашій родині, рідненькі, якщо ви звісно в змозі це зробити. Якщо ви маєте таку можливість, то відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Дякуємо всім за увагу. Ми розраховуємо на вашу допомогу. Бережіть один одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • t714138658T Offline
    t714138658T Offline
    Lilia Lili
    wrote on last edited by
    Підкажіть агентства з працевлаштування у Канаді. Можливо хтось їхав через надійну фірму? Буду дуже вдячна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня, шановні українці! Мене звати - Роменко Юлія Вікторівна, мені 24 роки. Моя мати, я, та мій молодший братик - зараз тимчасово живемо в Україні. Я прошу вашої уваги! Для нас зараз - це дуже важливо. Я розумію, що допомога потрібна кожному та кожній, особливо в такі важкі часи - як зараз, але, я все ж таки вирішила це спробувати. З надією в душі і все, це єдине що ми зараз маємо. Я прошу вибачення за мою поведінку, я перший раз в такому положенні, я не розумію, як вже можна втримувати себе в руках. Прошу вас, допоможіть нашій родині, рідненькі, якщо ви звісно в змозі це зробити. Якщо ви маєте таку можливість, то відпишіть в приватні повідомлення, будь ласка. Дякуємо всім за увагу. Ми розраховуємо на вашу допомогу. Бережіть один одного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Може хтось підсказати чи є в Едмонтоні ресторан грузинської кухні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Надя
    wrote on last edited by
    Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Графік також індивідуальний. Вартість від 250 грн за урок 60 хвилин Пишіть + або в особисті повідомлення🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Приветствую вас, дорогие участники этой группы. Я здесь впервые, вряд-ли мы были знакомы раньше. Меня зовут Юлия, и я хочу к вам обратиться. Дочитайте сообщения до конца пожалуйста. Моей семье нужна помощь! Родом мы из Харькова, но в связи с нынешней ситуацией, мы временно живём в Березовке. Отец ребёнка, третий месяц нам совсем не помогает. Трубку не берёт, сообщения не читает. Больше я уже не знаю, к кому ещё можно обратиться. У нас практически не осталось продуктов питания, проблемы с электричеством, свет то есть, то его нету. Мы очень нуждаемся хоть в какой-то помощи. Из продуктов, у нас только хлеб и грамм двести риса. Еще, паралельно этому, наша бабушка нуждается в небольшом количестве ампул - алое и лидазы.(Назначение после перитонита от спаек.) Будем благодарны абсолютно любой помощи. Я тогда бы не просила, если бы не была настолько плачевная ситуация. Я не прошу у всех, обращение конкретно к людям, которые в силах нам помочь. Люди, которые тоже нуждаються в помощи, не отдавайте нам последнее пожалуйста. Вы же тоже люди. Заранее всем спасибо. Берегите себя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5773260431T Offline
    t5773260431T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Приветствую вас, дорогие участники этой группы. Я здесь впервые, вряд-ли мы были знакомы раньше. Меня зовут Юлия, и я хочу к вам обратиться. Дочитайте сообщения до конца пожалуйста. Моей семье нужна помощь! Родом мы из Харькова, но в связи с нынешней ситуацией, мы временно живём в Березовке. Отец ребёнка, третий месяц нам совсем не помогает. Трубку не берёт, сообщения не читает. Больше я уже не знаю, к кому ещё можно обратиться. У нас практически не осталось продуктов питания, проблемы с электричеством, свет то есть, то его нету. Мы очень нуждаемся хоть в какой-то помощи. Из продуктов, у нас только хлеб и грамм двести риса. Еще, паралельно этому, наша бабушка нуждается в небольшом количестве ампул - алое и лидазы.(Назначение после перитонита от спаек.) Будем благодарны абсолютно любой помощи. Я тогда бы не просила, если бы не была настолько плачевная ситуация. Я не прошу у всех, обращение конкретно к людям, которые в силах нам помочь. Люди, которые тоже нуждаються в помощи, не отдавайте нам последнее пожалуйста. Вы же тоже люди. Заранее всем спасибо. Берегите себя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t712385700T Offline
    t712385700T Offline
    Tatyana Vorobyova
    wrote on last edited by
    Привіт! Ніколи не чула про ресторан, але замовити їжу і запитати можна у Іраклія через ФБ. Він дуже за Україну.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Потрібна робота для чоловіка та жінки. Люба. Англійська мінімальна.Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Asiia Ma
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, з приводу страхування при заселенні - tenant insurance, де її можна зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    zipsure . ca
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    а вони вже ребрендінг зробили. але суті не міняє.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Levytska
    wrote on last edited by
    Добрий день. Шукаю будь яку роботу, так як англійська мова трошки слабенька.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Asiia Ma
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t710547758T Offline
    t710547758T Offline
    tetiannaa
    wrote on last edited by
    взяли нарешті ліжко , тому віддамо матрас) безкоштовно, район kingsway може комусь з новоприбулих знадобиться 🙃
    1 Reply Last reply
    0
  • t5735086491T Offline
    t5735086491T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Усім привіт, будь ласка хтось зараз може скинути 9$ на PayPal? Допоможіть 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t579938696T Offline
    t579938696T Offline
    Олеся 💛
    wrote on last edited by
    Народ потрібно передати телефон в Україну Як зробити це найкраще?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5834817433T Offline
    t5834817433T Offline
    Solomia Mia
    wrote on last edited by
    Чи можна зараз туди поїхати в готель 02:31 ночі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    general p
    wrote on last edited by
    там вроде бы за 55$( если места есть)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.