Ukrainian Edmonton
-
Recreation centres,подивіться по картах який ближче до Вас і заповніть там на місці анкету
-
Здравствуйте! нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру. Украшения из бисера. Есть разные в наличии и под заказ за ассортиментом пишите +380679878434 Делая заказы Вы поддерживайте меня. Спасибо
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Хтось вже створив аккаунт в CRA ? Другий день "error 120" після вводу SIN 🤔😐
-
Ви вже подали декларацію?
-
Якщо я не помиляюсь, то потрібно хоч раз file taxes, а вже потім створювати account.
-
Привіт, тобі потрібна робота? Це онлайн-робота, яка оплачує 600 доларів на тиждень і менш напружена, дайте мені знати, якщо зацікавлені, напишіть мені, щоб ми могли продовжити?
-
Після заповнення першої декларації прийде лист від CRA, що вже доступний Notice Of Assessment та тоді вже можна буде зареєструвати аккаунт, а так то буде ERR.210
-
Яка вакансія? Англійська на якому рівні потрібна?
-
Тоді дивно, до них в підтримку мабуть писати чи дзвонити.. а Notice Of Assessment також вже прийшов?
-
так
-
Ну так я якраз вже подав. І Бухгалтер під своїм акаунтом заходила і показувала що мій аккаунт вже є в системі. Сказала можна вже створювати свій персональний акаунт.
-
ще ні.
-
Тоді мабуть треба почекати, я зміг тільки зареєструвати коли мені оцей імейл від CRA прийшов. Але я подавав електронно через ліцензований софт, в мене вже за 10 днів прийшов NOA
-
дякую. буду чекати.
-
Хто може допомогти з доставкою? Матрас king size. Відпишіть, дякую
-
Я до них звертався, як на мене не дорого і допомагають занести
-
Підкажіть будь ласка, хто де проходив медогляд та яка вартість? Дякую
-
Підскажіть будь ласка , україномовного property manager. Дякую.
-
$125 за кожну особу
30 Jan 2023, 02:31
2057/18261
about 13 hours ago