Ukrainian Edmonton
-
привіт , таке питання маю , можливо хтось вже знайшов чи знає , наших тренерів , які фізично знаходяться тут ) або можливо підкажете в якому із залів знайти) була б дуже вдячна ) сьогодні вже запитувала , але поради не дали, можливо долучився хтось та підкаже і допоможе ☹️ Також цікавлять танці , розтяжка , психолог )
-
Так выше прокрутите) я ответил. Я тренер. Один из спортзалов “Goodlife fitness” + моя студия стретчинга и групповых тренировок + работаю онлайн
-
Hey , anyone is in Moncton,New Brunswick?
-
Может кто посоветовать инструктора по вождению? Хочу взять пару уроков перед экзаменом, желательно местного, благодарен.
-
Так, бажано.☺️
-
Дякую☺️
-
📍Тема вебінару: Підтвердження диплому в США. Що? Де? Коли? Реєструйся тут Дата: 31 березня о 17.00 за тихоокеанським часом на платформі Zoom 📍Після реєстрації ви зможете отримати доступ до нашого закритого Telegram-каналу, у якому ми будемо ділитися лайфхаками з кар’єрного коучінгу та підсилення англійськоії мови для кар’єри та життя та опублікуємо інформацію для приєднання на вебінар. 📍Хто ми? Ми команда українок, які співпрацюють з американською компанією International Association of Career Coaches. ( Більше інформації за посиланням: ) 📍 Наша мета – допомогти вам у створенні карʼєрного фундаменту та підсилити знання англійської мови. P.S. Якщо ви вже були зареєстровані на наші вебінари, не потрібно реєструватись знову. Посилання ми вам відправимо!
-
Посоветуйте сайт де можна купити авто
-
В приватні напишіть
-
Візьміть мене на вечірку. З англійською в мене ок, українською співаю і розмовляю, це моя рідна. Якщо можна, буду в автентичній вишиванці.