Ukrainian Edmonton
-
Візьміть мене на вечірку. З англійською в мене ок, українською співаю і розмовляю, це моя рідна. Якщо можна, буду в автентичній вишиванці.
-
Пане Станіслав, візьміть мене на вечірку. З англійською я дружу, українська рідна. Люблю українські традиції і пісні.
-
Написав в приватні
-
HI PLEASE JONT MY CHANELt.me/+jBrAUl2w3Z41ZGI8
-
Доброго дня всім , бажаю доброго дня . Підкажіть як зараз з роботою в місці Edmonton , дякую за відгук
-
Шукаю експерта з цифрового маркетингу для роботи в якості агента з лістингу для мого бізнесу з нерухомості. Ви потрапили в потрібне місце. Зацікавлені кандидати, яким потрібна ця вакансія, повинні надіслати мені прямі текстові повідомлення для отримання додаткової інформації. Обговорюємо Вашу оплату та робочий час.
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
Роботи багато, залежно яку ви хочете
-
Доброго дня, маю досвід в механіці холодильних і вентиляційних установках. їх ремонт, зборка. Обслуговування компрессорів та кондиціонерів. Маю досвід роботи на висоті. Маю досвід зборки електрощитів. Можу навчитися новому, без проблем. Що порадите?
-
Всім привіт Наступна вечірка вже 31-го березня, в цю п’ятницю На вас чекають нові знайомства, запальні танці та гарний настрій. Ми врахували ваші побажання: звук, локація та сервіс стане кращим. Орієнтовно на 120-150 людей. Цільова аудиторія 18-30. Початок: 21:30. Вхід: 10$. Dress code. Частина прибутку на потреби ЗСУ. Деталі в приватні повідомлення
-
Доброго дня. Можете підказати по роботі на будівництві (внутрішніх робіт). Дякую.
-
Ні, ми не в цій галузі. Але на курсах говорили, що треба людей на гіпсокартонні стелі. Підіть в неділю до церкви- там є контакти про роботу, особливо про будову.
-
Walmart
-
Доброго дня, підкажіть в якій бібліотеці збираються українці?