Ukrainian Edmonton
-
У когось була така ж проблема? Чи вирішили якось?
-
У налаштуваннях у самому магазині застосунків?
-
Створіть новий акаунт
-
Уже зробив, не допомагає (
-
Треба змінити країну в налаштуваннях
-
Буду зараз щось шаманити, дякую)
-
В Play store не знайшов налаштування регіону, тільки загальні в телефоні
-
Не знаю, як на відрі, на іос потрібно саме в профілі магазина змінити регіон
-
Додати платіжний метод, в якому прописати країну. Попередній видалити. Також почистити кеш самого додатку Гугл плей. І перевірити, щоб були завантажені оновлення Гугл плей.ґ, остання версія.
-
Якщо комусь цікаво, то допомогло створення нового аккаунта
-
Дякую
-
Вже і не розраховували
-
Якщо не айфон то не обов'язково було ствовати новий акаунт
-
Через 2 місяця привезли
-
Написали скаргу вказали адресу повернення
-
У нас загубили в Монреалі також
-
Так,уже всюди написала
-
Кидайте повідомлення в усі групи в телеграмі які знаєте, так вже одна власниця знайшла загублений багаж з документами в ньому
-
Доброго дня, День тому мій тато летів з Відня до Едмунтона з пересадкою в Монтоеалі і сталася дуже неприємна річ, його багаж загубився. Він з України і в нього немає змоги купити собі нові речі. Я вас дуже прошу ,може в когось є можливість віддати свої старі речі? Головне куртка тепла(бо він в джинсовій), якісь спортивні штани, футболки, світера, взуття 40-41 розміру. Буду дуже вдячна кожному 🙏🏻 Good day, A day ago, my dad was flying from Vienna to Edmonton with a stopover in Montoeal and a very unpleasant thing happened, his luggage was lost. He is from Ukraine and he cannot afford to buy new things. I am asking you very much, maybe someone has the opportunity to give away their old things? The main thing is a warm jacket (because he is wearing a denim one), some sports pants, T-shirts, sweaters, shoes of size 40-41. I will be very grateful to everyone 🙏🏻
-
Якшо у вас не айфон то можу підказать
30 Jan 2023, 02:31
2132/18312
about 7 hours ago