Ukrainian Edmonton
-
Щиро вам дякую😊
-
Школа) В школi наскільки я знаю навчання безкоштовне) Моїй то лише 3,5рочки тому по школі не підкажу що як там точно. Бо садки тут всі платні. З 5 рочків в школі -kindergarten називається Вам по місцю проживання так само треба йти питати їх, записувати дитину Не впевнена точно,але в школу ніби точно мають взяти по місцю проживанню
-
Но, этот kindergarten не полный день.... или с утра и до обеда, или с обеда и до конца уроков в школе (3:20)
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка чим краще добратися із аеропорту Edmonton до місця проживання. За адекватну ціну . Або може у когось є можливість перевезти . У нас сім'я 4 особи :чоловік з дружиною та бабуся з внуком . Трансфер потрібен на сьогодні , близько 11:00 +-1 година . Маємо 4 великі валізи. Та 3 малі . Буду вдячний за будь яку допомогу.
-
Здраствуйте, у меня вопрос может кто-то может помочь,мой папа приехал в Едмонтон и уже больше 3 недель ищет работу....но никак....проблема в том что уровень английского у него низкий ,но хотябы на первое время какую то работы может знаете фабрики,заводы где таких людей берут???
-
Вечірка вже сьогодні!!! На вас чекають нові знайомства, запальні танці та гарний настрій. Ми врахували ваші побажання: звук, локація та сервіс стане кращим. Початок: 21:30. Вхід: 10$. Dress code. Частина прибутку на потреби ЗСУ.
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
Підкажіть будь ласка центр де є україномовні і зможуть допомогти з документами, розкажуть що де і як. Типу перші кроки. Дякую.
-
Доброго дня підскажіть будь ласка хто не щодавно приїхав і проходив медогляд яка ціна ?
-
Всім привіт хто знае де можна зробити проїздний ?
-
Дякую гарно🙌🏻
-
Вітаю! Підкажіть, хто шарить, я впустив момент отримання водійського посвідчення в Україні, тому з нуля буду вчитись тут, в Едмонтоні. Мені ж дадуть права класу 7 і мені ж фіг там можна водити без людини з адекваиними правами класу 5. Це процес же ніяк не пропустити шоб здати на права класу 5? Бо ніхто ж зі мною кататись не буде, таких знайомих/рідних тут нема) Чи мені таки рік з тими правами 7 класу страждати й тіки потім матиму змогу сдавати на адекватні права?