Ukrainian Edmonton
-
Підкажіть будь ласка центр де є україномовні і зможуть допомогти з документами, розкажуть що де і як. Типу перші кроки. Дякую.
-
Доброго дня підскажіть будь ласка хто не щодавно приїхав і проходив медогляд яка ціна ?
-
Всім привіт хто знае де можна зробити проїздний ?
-
Дякую гарно🙌🏻
-
Вітаю! Підкажіть, хто шарить, я впустив момент отримання водійського посвідчення в Україні, тому з нуля буду вчитись тут, в Едмонтоні. Мені ж дадуть права класу 7 і мені ж фіг там можна водити без людини з адекваиними правами класу 5. Це процес же ніяк не пропустити шоб здати на права класу 5? Бо ніхто ж зі мною кататись не буде, таких знайомих/рідних тут нема) Чи мені таки рік з тими правами 7 класу страждати й тіки потім матиму змогу сдавати на адекватні права?
-
Буд миритися. Дякую!
-
Привіт всім! Знаю, що через людей краще працює влаштуватися на роботу. За освітою я кухар- кондитер. Стаж 6 років. Кухар універсал. Знаю всі цехи, технологічні обробки, соуси. В Україні пекла торти на замовлення. І перші 12 років після 18 працювала в салоні краси. Нарощувала вії, воскова депиляція, гігієнічний та апаратний манікюр, педикюр. Нарощування акрил, гель. Художній розпис.
-
Дякую
-
Сьогодні записалися ми 4 осіб по 125
-
вже ціна місяць як 240