Ukrainian Edmonton
-
Дякую! Ось що треба було з дому везти)))
-
Вирушаю на завтра з України, кому потрібні cuгаpeти, cтiки до іqоs/gІо, еІf bаrи (тільки 5000 тяг) , або медикаменти - пишіть в особисті)
-
Я забрала цукрозамінник і молилася щоб не довелося пояснювати що це за білий порошок😅😅
-
Це не зовсім так. Бо якщо ви кажете за той центр що у «Едмонтон Тауер»,то саме там я й був. Написав ту аплікацію й після цього мені продали за 35 на Березень. А кілька днів тому я знов прийшов щоб взяти на Квітень і жіночка перевірила інфо й сказала що цей ще продасть мені за 35, а далі повинен бути апрув тої аплікації листом по пошті. Інакше - гуляй 🫤
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, в мене не приймало аплікацію на двох дітей з трьох на фінансову допомогу. Я зробила запит на себе і на старшу дитину, в якої є work permit. Підкажіть будь ласка, чи зможу потім подати запит на менших дітей, коли їх номери будуть в системі?
-
Gracias. І так ще питання, може знаєте- я так розумію, що мені потрібно буде знову спочатку себе вводити и дані рахунку, а тоді додавати дітей. Чи прийме мене система, якщо я вже подалась раніше?
-
Доброго всім вечора. Думаю що таких повідомлень багато але все ж. Може хтось чув, або бачив, або в себе на роботі потрібні працівники робота будь-яка. Батьки приїхали і не можуть знайти роботу. Дуже прошу якщо хтось знаю якусь інформацію по роботі то поділіться будь-ласка
-
Все будет хорошо. 🤞
-
О, фуух. Спасибо большое!
-
Примет. У меня так с сыном было. Ошиблись в пермите,я поехал в аэропорт поменял(на то время мы с женой уже получили выплату) и потом я снова подал заявку на себя прикрепив сына . Все прошло удачно
-
Добрий вечір, підкажіть хто користується послугами EPCOR, як ви оплачуєте рахунки? Зареєструвалась на сайті і що далі? Дякую))
-
Вибачте, що так пізно побачила. Може вже і не потрібно...але пишіть у фейсбуці Tamara Dorn. Треба було зараніше, але все ж таки пишіть їй. Вона реально допомагає.
-
Дивіться в Волмарті та і взагалі у всіх групах у відділі дитячого харчування.
-
Потрусіть його. Якщо торохтить, як наша марка, а не як порох). Тоді беріть. Мілкий посол, але ж все таки, як наша манна)