Ukrainian Edmonton
-
Все в порядке у меня так было 3 недели первых
-
Ми моніторили місто Калгарі і багато відео дивились, у всіх все так все класно, але ми все одно готувались до гіршого, але тут все таке інше, не таке, безпритульних куча (я звісно знала, що вони є, але бачити це зовсім інше), ціни в супермаркетах жесть, ми думали переїдемо і потім як влаштуємо життя, то і дитину заведемо, але тепер нічого не хочеться можливо якби ми прям з України прилетіли, то думали б по іншому, але ми перед цим у Німеччині гроші заробляли на Канаду
-
Отличный совет )
-
Це називається «культурний шок» - він трапляється, коли людина переїжджає до іншої країни. Таке буває з багатьма людьми, але у різній мірі. Все є чуже, незнайоме, несмачне, нещире. Все не так. як вдома. Єдиний вихід, то подолати себе. Пам’ятаєте як барон Мюнхаузен потрапив у болото? Він почав тонути, але схопив себе за волосся і витягнув себе разом із конем. Ця аналогія допомогала мені у перший рік. Я говорила собі: «Ти сильна. Ти професіонал. Ти мусиш пробитися!» Я себе витягнула! Живу тут вже 27 років і дуже люблю Канаду, а спочатку майже ненавиділа.
-
Я Вооьще в селе ) был в Эдмонтоне немножко )
-
Я тоже с Германии , да тут конечно есть нюансы ) ничего , если вы перетерпите этот момент я уверен все получиться )
-
Аххахахаха
-
Вот же ж, а как сюда прилетают с двумя, тремя детьми... а иногда и больше... а вы боитесь ребёнка родить, кстати, как по мне, дети все время не вовремя приходят 🤣🤣🤣🤣