Ukrainian Edmonton
-
Можете здати тест з мови в Catholic Servis Centre.Щоб знайти роботу маєте мати резюме англійською мовою
-
Доброго вечора, питання до тих кто вже приiхав до Альберти.... Вибачте якщо до мене це питання вже питали сотнi разiв, але... як в Эдмонтоне справи з роботою? Чи можна знайти щось не маючи англiйского? Скiльки коштують курси мови, та яка можливiсть жити та вивчати? I останне в Эдмонтоне, чи в Калгарi легче напочатку?
-
Успіх у пошуках роботи залежить на 80% від наполегливості Знаю людей які з мовою, з досвідом сидять без роботи (вислали 10 оголошень в українські групи і на цьому все) Також і таких хто на другий тиждень вже працював Якщо не перебирати і лапати кожну можливість, то все буде добре
-
Тут вже сходив на співбесіду і мене прийняли на роботу.Правда там є хлопчина який більшість всього мені перекладав на англійську,але і я трохи розумів.А роботодавець взагалі мене здивував тим,що переклав інструкцію з техніки безпеки на українську мову
-
Фб+лінкедін+спілкування з канадцями
-
t.me/ukrainiansinedmonton/11 Гайд на резюме
-
Ага, ага, немов би ті, хто набирає робітників сидять в цих групах. Потрібні працівники -> тож є в тебе гроші платити зарплатню -> тоді твої батьки та діди, або ты сам/а вже змогли щось створити в Канаді, накопичити стартовий капітал. Треба дивитись правді в очі - новоприбулі є найменьш активними в придприємніцкій діяльності, яка, вочевидь ведеться здебільшого англійською
-
Типо того, лицензия надо Многие идут на работу не сварщиком, на время Поучить английский и сделать лицензию
-
Есть, но не встречал
-
Новоприбулим взагалі немає сенсу робити бізнес бо : - Рівень англійської - Знання законів - Стаж для ПР Є виключення, але навіть якщо і створюють бізнес, то одноособово
-
В українських групах роботодавці не сидять Якщо вже і писати в фб то в групах місцевих ком'юніті Я так почав спілкуватись з моїм майбутнім другом, він виставив оголошення у себе на сторінці що я шукаю роботу Потім його друг написав мені і так я знайшов роботу ще до приїзду