Ukrainian Edmonton
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
-
Доброго дня! Пропоную безкоштовний Телеграм канал з аудіо казками українською, французькою та англійською мовами для дітей від 1 року. Канал відкритий для усіх дітей світу. Для отримання доступу до каналу потрібно завантажити додаток Телеграм, перейти за посиланням і підписатися на нього: t.me/+AxlB0d6m68Q0ZjYy Буду рада, якщо комусь буде цікаво, а також вдячна за поширення 💛💙
-
Сьогодні по радіо чув що Дуда підписав чи закон, чи указ про зняття допомоги тим українцям що покинули Польщу
-
На це питання Вам ніхто відповіді не надасть. Все залежить від вас. Тобто ким плануєте працювати і де. Як ваша сім'я розподіляє бюджет. Як швидко знайдете роботу. Деякі люди по декілька місяців не можуть працевлаштуватися з різних причин. Чи готові йти на самі низькооплачувані роботи, тобто прибирати і подібне. Для Канади Ваші кошти на 1-2 місяці. Школи безкоштовні , але діти мають теж потрібності. Також має велике значення Ваш рівень англійської мови.
-
Добрий день,хочу вас спитати чи краще їхати одному чи зі сімєю?бюджет 3500-4000$? Сімя складається з 2-дор. 2дітей вік 8-14років розглядаю Калгарі.Хто що може порадити Дякую
-
А може там сидить прищавий мудак і просить купити йому карточку )))
-
Гарна, а займається хер знає чим, але то їх життя )
-
Ось вам. Познайомтесь.
-
В основному на гроші )
-
На кожному кроці розводять на щось )
-
Дуже сильно ржав сьогодні. Ти мені, каже, купи картку, а я потім тобі дам свою адресу.
-
Скоріш за все послуги після цього не надаються ))))
-
Такі от послуги )))))
-
А ще тут є працівниці однієї з найдавніших професій у світі, які не беруть кеш а просять купити Steam картку наперед.
-
Хахахаххахаах
-
Якість храмає, але вони є. Це краще ніж по 15. А про «перевізників» які завтра вилітають, важко сказати. Бачила вже по групах одну пані, яка другий місяць летить і приймає замовлення на стіки, сигарети та електронки. Але щось вона ніяк не може долетіти до Канади 😂😂
-
Привезти?))))