Ukrainian Edmonton
-
Спочатку треба пройти тест з англійської в Католицькому соц центрі. Після тесту вони призначають Вас в групу відповідно до рівня. Без тесту в коледж не беруть( я вже хотіла зразу записатись в коледж, вимагають результат тесту).
-
Всім привіт. Мене звуть Наталія. В Україні я працювала лікарем-реабілітологом. З радістю пропоную Вам наступні програми дієтологія (дві онлайн зустрічі ) - розрахунок раціону, підібраний індивідуально, за такими напрямками: • раціон на зниження ваги - акційна ціна -35 $ • харчування при целюліті, рекомендації, комплексний підхід - 50$ харчування жінки 40+ - 50$ Масаж • антицелюлітний 50$ ( акція - при оплаті 5 сеансів - дієтологічна програма в подарунок) • спина • шийно-комірцева зона обличчя та голови Всім Здоров‘я та Краси ! Пишіть в приватні повідомлення Район Castle Downs Transit Centre #реклама
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка де в Эдмонтоні зробити проїзний на автобус на місяць ?
-
Привіт всім. Шукаємо з чоловіком роботу у Едмонтоні. Можливо хтось чув чи знає, що набирають зараз на роботу🙏♥️ Буду дуже вдячна за інформацію.
-
Добрий вечір. Підкажіть, де можно страховку на авто зробити недорого в Едмонтонї?
-
💪🏻 Хто вже розмовляє англійською на рівні B2 і вище, але не може подолати застій в навичці біглого спілкування, ось моя група де БЕЗКОШТОВНО допомагаю людям з таким запитом. 📌 Додавайтесь в групу, гортайте вгору і вчіться.Для тих хто хоче вчитися швидше і ефективніше, є менторство. З приводу нього пишіть в ЛС. 🔑 Ось посилання (тут не можно посилання,тому в ЛС🐥) або в описі в мене в профілі
-
15330 114 Ave
-
Сьогодні бачила дитяче ліжечко в Free Store for newcomers. 10568 108 St. І ще є склад меблів безкоштовний длЯ українців.
-
На меблевий склад треба зареєструватись, але там все безкоштовно!
-
А где взять такие карточки?)
-
В AMA центрах