Ukrainian Edmonton
-
Вже є, дякую
-
Підкажіть будь ласка. Чи хтось працює десь на доставках чи на якійсь іншій роботі водієм невеликого бусу. Щось типу Рено Кенго чи може трохи більшого, наприклад Мерседес Спрінтер? Виробництво за 12 років набридло, що я нічого не хочу про нього чути, тим паче що цікавої роботи в Канаді мало. Потрібна робота водієм, і ні про що не думати.
-
Можу сідати і їхати хоть по всій Канаді. Тільки треба трохи часу щоб замінити права.
-
Доброго вечора! Хотіла запитати чи брав з собою хтось стаціонарний комп‘ютер? Скажіть будь ласка чи все нормально працює? І як там з піратськими програмами, все дуже контролюється?
-
10 год тюрми за використання піратських программ
-
Ну і може для банку краще, якщо надумаю щось купляти.
-
Можна кататись в різних навіть доставках їжі, і теж там можна нормально викрутити. Але краще було б на якусь нормальну фірму працювати. Бенефіти і блаблабла
-
Доброго дня! Шукаю сусідку по квартирі на початку березня. ( тільки дівчата ) кому цікава інформація звертайтеся)
-
Будьте обережні з піратками, качайте торент через vpn, завантажуйте що потрібно, видаляйте торрент і тоді можете виключати Я минулого року скачав декілька програм і мені прийшов лист щастя про можливий позов до суду😂
-
Доброго дня,пропоную вам послуги нашого магазину манікюрних матеріалів В нас є все! Фрези ,пластини для стемпінгу,штампи для стемпінгу ,гелі ,гель лаки,пилочки,ремувери,топи,тіпси і багато іншого Додаю декілька фото для прикладу
-
Добрий день.Прибули до Сент-Альберту 24.11 з сином, йому 4,4 .Зараз мешкаю в Сент Альберті. Шукаю роботу терміново, так до цього часу нічого не склалося.По професіі я сімейний лікар. А так же шукаю І житло. Можливо в когось є варіанти ? Дуже вдячна .
-
Доброго дня, шукаю квартиру 2 bedroom для сім'ї з 4 людей,щоб поруч була католицька школа бажано в районі West Edmonton Mall, можливо хтось знає чи бачив де здають, підкажіть будь-ласка...
-
Village at the Hamptons (780) 628-2520 maps.app.goo.gl/52hK6MBLBj7G7qWi8?g_st=ic
-
💋💋 💋💋, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️