Ukrainian Edmonton
-
Доброго вечора! Хотіла запитати чи брав з собою хтось стаціонарний комп‘ютер? Скажіть будь ласка чи все нормально працює? І як там з піратськими програмами, все дуже контролюється?
-
10 год тюрми за використання піратських программ
-
Ну і може для банку краще, якщо надумаю щось купляти.
-
Можна кататись в різних навіть доставках їжі, і теж там можна нормально викрутити. Але краще було б на якусь нормальну фірму працювати. Бенефіти і блаблабла
-
Доброго дня! Шукаю сусідку по квартирі на початку березня. ( тільки дівчата ) кому цікава інформація звертайтеся)
-
Будьте обережні з піратками, качайте торент через vpn, завантажуйте що потрібно, видаляйте торрент і тоді можете виключати Я минулого року скачав декілька програм і мені прийшов лист щастя про можливий позов до суду😂
-
Доброго дня,пропоную вам послуги нашого магазину манікюрних матеріалів В нас є все! Фрези ,пластини для стемпінгу,штампи для стемпінгу ,гелі ,гель лаки,пилочки,ремувери,топи,тіпси і багато іншого Додаю декілька фото для прикладу
-
Добрий день.Прибули до Сент-Альберту 24.11 з сином, йому 4,4 .Зараз мешкаю в Сент Альберті. Шукаю роботу терміново, так до цього часу нічого не склалося.По професіі я сімейний лікар. А так же шукаю І житло. Можливо в когось є варіанти ? Дуже вдячна .
-
Доброго дня, шукаю квартиру 2 bedroom для сім'ї з 4 людей,щоб поруч була католицька школа бажано в районі West Edmonton Mall, можливо хтось знає чи бачив де здають, підкажіть будь-ласка...
-
Village at the Hamptons (780) 628-2520 maps.app.goo.gl/52hK6MBLBj7G7qWi8?g_st=ic
-
💋💋 💋💋, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Добрый день, механики. Нужен кто-то с диагностикой для Dodge. Сидят тут такие? Нужно почитать ошибки, загорелся чек и троит двигатель.
-
Вы ищете жилье в Канаде (Торонто, Монреаль и Квебек) больше не беспокойтесь Свяжитесь с нашим агентством, чтобы подписать договор аренды за 20 дней до вашего приезда. Свяжитесь с Whatsapp +17168894491