Ukrainian Edmonton
-
Це крінжово взагалі, ви маєте право на гарні послуги якщо ви за них платите. А навчає гарно) шо людям довірять не можна😂 Тепер я перевіряю все 100 раз
-
Якщо чесно, вже не впевнена що вона нормальна.
-
Але чому люди не розуміють що якщо людина платить гроші вона хоче отримати послугу.
-
В чаті Едмонтона пишуть що я хотіла щоб мені машину підібрали і за ручку поводили.
-
То замовте, воно онлайн працює. Хоч будете правду знати😄
-
Чувак схему мутить, викупає шо машина фігова, сам то ціну збиває, а ми віримо шо він волшебнік який з нічого ціну збиває))
-
Та ні, ми ж повірили. Думали там така супер перевірка. Що він там такий професіонал. А по факту
-
Ооой не говоріть. Така сама ситуація. Я ж погодилась на його умови тобто платити гроші, але я думала нормально буде все перевіряться, і за руку мене поводять. Я ж за це заплатила блін.
-
Заплатіть 20$ і будете точно знати чи вона нормальна
-
Ви замовляли карфакс?
-
Та хай йдуть в сраку. Я тут перший раз машину купую. Якого хера мене не можуть за ручку поводити, якщо є люди компетентніші ніж я?
-
Так, бо я гроші заплатила. А якщо за ручку не поводили то віддайте частину грошей за невиконану роботу.
-
на жаль, тупаків багато наїхало,в ще тих,які теж не проти займатись подібними схемами. не зважайте
-
Так все таки, вы определитесь, Вы хотели, чтобы вас за ручку поводили, или все же, нет...
-
У нас цікава ситуація була, пробег накрутили, а це карається тут не штрафом а по серйозніше, ми безпосередньо ділеру сказали шо до поліціі звернемся, і він нам уступив пару тисяч)
-
Я дуже рада за вас
-
Хахахахахахах
-
Вы не поверите, но мы и тут 🤣🤣🤣
-
я не механік. але машин в мене було багато. раджу перевірити авто,і якщо вам скажуть,що машина має серйозні проблеми,то негайно її продавайте. ремонт авто тут дорогий. будете жаліти про втрачені кошти ще більше,ніж зараз
-
Так і є. Але я зовсім не розумію реакцію в іншому чаті. Там тупо мене почали обсирати що я сама нічого зробити не можу. І за ручку мене водити треба. Почали шукати проблеми в мені а не в ньому. Думаю людей зовсім не цікавить що тут людей дурять.
30 Jan 2023, 02:31
Post 2747 of 17859
4 minutes ago