Ukrainian Edmonton
-
Ви замовляли карфакс?
-
Та хай йдуть в сраку. Я тут перший раз машину купую. Якого хера мене не можуть за ручку поводити, якщо є люди компетентніші ніж я?
-
Так, бо я гроші заплатила. А якщо за ручку не поводили то віддайте частину грошей за невиконану роботу.
-
на жаль, тупаків багато наїхало,в ще тих,які теж не проти займатись подібними схемами. не зважайте
-
Так все таки, вы определитесь, Вы хотели, чтобы вас за ручку поводили, или все же, нет...
-
У нас цікава ситуація була, пробег накрутили, а це карається тут не штрафом а по серйозніше, ми безпосередньо ділеру сказали шо до поліціі звернемся, і він нам уступив пару тисяч)
-
Я дуже рада за вас
-
Хахахахахахах
-
Вы не поверите, но мы и тут 🤣🤣🤣
-
я не механік. але машин в мене було багато. раджу перевірити авто,і якщо вам скажуть,що машина має серйозні проблеми,то негайно її продавайте. ремонт авто тут дорогий. будете жаліти про втрачені кошти ще більше,ніж зараз
-
Так і є. Але я зовсім не розумію реакцію в іншому чаті. Там тупо мене почали обсирати що я сама нічого зробити не можу. І за ручку мене водити треба. Почали шукати проблеми в мені а не в ньому. Думаю людей зовсім не цікавить що тут людей дурять.
-
Нам так само не хотіли в одному реджистрі хелс карти оформлювати, поїхали в інше - там 5 хв і все гуд) Спробуйте в іншому реджистрі
-
Но в объявлении и не написано "помогу подобрать Вам машину со скидкой и под ключ сделать страховку и зарегистрировать авто".... указано просто "допоможу"... ну вот так человек помогает, консультацией на словах...и за это ему готовы платить деньги...
-
Я не просила у вас підтримку і не питала поради. Я написала щоб люди не звертались до нього. Бо він тупо бере гроші не зрозуміло за що. Саме через свою некомпетентність я хотіла отримати послуги за гроші.
-
До чого тут підтримка? Ви не зрозуміли суть посту непевно.
-
Це оті люди які в коментах подліву пускають. Українці украінців сруть, це пздц.. Зараз є кого срать, а своїм треба допомагати!
-
Сдайте его в налоговую... ну что Вы ещё хотите за свою некомпетентность...слова поддержки? Ну вот так, жизнь не справедливая штука
-
Я так само вважаю.
-
Каждый вкладывает в слово "помогаю" разное значение, кто-то большее, кто-то меньшее... вот, у вас с ним между одним и тем же словом не стоит "равно"... увы...
-
Ну конечно, а кто же ещё 🤣🤣🤣
30 Jan 2023, 02:31
Post 2756 of 17858
2 minutes ago