Ukrainian Edmonton
-
Добрий день! Можливо комусь потрібна підготовка до IELTS чи просто по розмовній англійській. Звертайтесь, допоможемо
-
немає ніякої "католицької" чи "православної" Паски 😅 Свято єдине і в церковних календарях всіх концесій указане ОДНЕ І ТЕ САМЕ число. Просто деякі церкви ще 441 рік тому виправили помилку в календарі, а деякі все ще тормозять живучі за астрономічно правильним календарем і святкуючи деякі церковні свята за помилковим календарем. 🤷♂️
-
я хотел бы вам помочь, но не после этого сообщения. Вы сами себе не хотите помочь, еще и вините в этом других. Вы в сообщении написали, чем он занимался, в чем имеет опыт, какой у него уровень английского и т.д. Я уже молчу про то, что у вас должно было быть резюме приготовленное. Ну раз ми "украинцы" такие плохие, то идите ищите помощи в других национальностей, если вы уж делите людей по национальности на плохи и хороших
-
Доброго дня. Нещодавно приїхали з сином в Едмонтон. Шукаю роботу кравця чи швачки. Але готова і до другої роботи. Англійська поки що не добра, але я вчу. Дякую
-
Дуже дякую Вам я просто не дуже розбираюся в цих питаннях, але все попереду буду вчитися, наразі ще раз дякую
-
Можливо хто знає? Чи підходить на PR якщо ти Самозайнятий, та відкрив бізнес в Канаді?