Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня, шукаю квартиру 2 bedrooms для 4 осіб, у районах Londonderry,Clareview,Manning Crossing. Якщо хтось має якусь інформацію,поділіться будь ласка. Дякую!
-
There are plenty more available as well i the area.
-
You are able to purchase them at most convenience stores like 7-11 or Circle K.
-
Є рекомендації, а не вимоги З 12 років
-
Доброго дня!Хто може допомогти привезти сьогодні або завтра диван,потрібна машина.
-
Всім привіт 👋 Прошу вибачення за можливо безглузде і не тематичне питання, але хочу звернутись до лодей які володіють повнотою інформації та можуть допомогти з відповідями на питання та порадами! Ми з товаришем плануємо приїзд до Канади в пошуках роботи. Хотів би дізнатися про Ваш досвід! - з якими проблемами переважно стикаюються наші співвітчизники? - чи важко знайти роботу, де та як довго її потрібно шукати. - як Ви вирішували питання з житлом? - чи реально знайти роботу без знання мови? - скільки коштів потрібно мати на перший час ?( розумію що чим більше тим краще, але все ж ) Мій рівень англійської А2😔 Товариш вивчав Німецьку. Дякую кожному за будь яку надану інформацію.
-
Привіт! Створюю розвиваючі альбоми на липучках для дітей від 1 року. ✅️ Тренуємо увагу, зорову пам'ять та посидючість ✅️ Розширюємо світогляд ✅️ Розвиваємо дрібну моторику та координацію. ✅️ Цікаве вивчення світу гарантоване. Долучайтесь до моєї сторінки в інстаграм instagram.com/busybook.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
1. Вчіть англійську. 2. Подумайте чи хочете летіти на інший кінець галактики. Бо Канада це не найкраща країна для життя. Є ще Штати, Британія, скандинавські країни. 3. Візьміть з собою гроші, всі що маєте, про всяк випадок.
-
Hi. Плануємо переїзд до Єдмонтана в квітні. Будівельно- архітектурна родина. Питання-є хтось, хто зміг влаштуватися на роботу архітектора на першому році перебування в Канаді? Eng та навички не проблема . Дякую за інфу.
-
Я не питав що мені робити та куди мені дивитися. В моєму повідомлені є чітке питання
-
#таргет #смм Привіт. Я тут новенька 👩💻 Я займаюсь просувнням бізнесу в соціальних мережах вже понад 5 років. Зараз шукаю для себе цікаві проекти в Едмонтоні, щоб гарно підтягнути навики на цьому ринку та зарекомендувати себе у полі експертів. Розробка стратегії розвитку бізнесу, побудова взаємодії з клієнтом, таргет, сторітелінг, оформлення візуалу профілю, організація фото зйомки, зйомка рекламних відеороликів, розробка логотипу. Кожен бізнес індивідуальний і потреби у кожного свої, тому ціни ми можемо обговорити в особистих повідомленнях. Рекомендації можуть надати усі мої клієнти, з якими я співрацювала. За запитом надаю контакти, щоб Ви самостійно могли переконатися та обговорити різноматіні питання. 🤞🏻👩💻
-
♟️Шахи для дітей та дорослих ♟️ Індивідуальні заняття з тренером КМС по шахам в Zoom. Інтерактивні цікаві завдання, вирішення логічних задач. Ваша дитина з користю проведе час! 1 година -200 грн.(5€) Пробний урок безкоштовно ☺️ Пишіть для запису на пробний урок у месенджер або +380665512373🧾Павло