Ukrainian Edmonton
-
На це питання Вам ніхто відповіді не надасть. Все залежить від вас. Тобто ким плануєте працювати і де. Як ваша сім'я розподіляє бюджет. Як швидко знайдете роботу. Деякі люди по декілька місяців не можуть працевлаштуватися з різних причин. Чи готові йти на самі низькооплачувані роботи, тобто прибирати і подібне. Для Канади Ваші кошти на 1-2 місяці. Школи безкоштовні , але діти мають теж потрібності. Також має велике значення Ваш рівень англійської мови.
-
Добрий день,хочу вас спитати чи краще їхати одному чи зі сімєю?бюджет 3500-4000$? Сімя складається з 2-дор. 2дітей вік 8-14років розглядаю Калгарі.Хто що може порадити Дякую
-
А може там сидить прищавий мудак і просить купити йому карточку )))
-
Гарна, а займається хер знає чим, але то їх життя )
-
Ось вам. Познайомтесь.
-
В основному на гроші )
-
На кожному кроці розводять на щось )
-
Дуже сильно ржав сьогодні. Ти мені, каже, купи картку, а я потім тобі дам свою адресу.
-
Скоріш за все послуги після цього не надаються ))))
-
Такі от послуги )))))
-
А ще тут є працівниці однієї з найдавніших професій у світі, які не беруть кеш а просять купити Steam картку наперед.
-
Хахахаххахаах
-
Якість храмає, але вони є. Це краще ніж по 15. А про «перевізників» які завтра вилітають, важко сказати. Бачила вже по групах одну пані, яка другий місяць летить і приймає замовлення на стіки, сигарети та електронки. Але щось вона ніяк не може долетіти до Канади 😂😂
-
Привезти?))))
-
По 8 хаха
-
Сигарети є тут по 5 баксів :)
-
Добрый день. Мы ищем людей с частичной и полной занятостью, в основном с помощником, а также с работой на дому. Предлагаем дистанционно и в офисе. Это работа на дому, и оплата выплачивается еженедельно. Если вы заинтересованы в работе, напишите мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы хорошо разбираетесь в компьютере.
-
Я їм листа написала. Чекаю ☺️
-
Ще 17 ввечері позвонив за номером щодо готелю, сказали нема місць, сказали дзвоніть 20, може будуть