Ukrainian Edmonton
-
t.me/FlyConcierge Я брала квитки через цю групу, досить дешево і незважаючи що ми запізнились на рейс, супер дівчина, за доплату, зробила так, що ми все ж таки полетіли!
-
Можливо на сайті Westjet один квиток із connecting flights, а у ківі на кожний рейс - окремий квиток. Того там і дешевше виходить. Ще у ківі часто виліт з іншого аеропорта
-
Дякую всім за поради. Буду ще дивитись
-
Кто недавно проходил мед обследование? Сколько сейчас это стоит? И за сколько времени прошли?
-
Через букинг брал
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, хто знає клініку, де найдешевше пройти медогляд. І як зареєструватись.
-
О, тоже туда записался, 125 значит, спасибо
-
Я ще не проходила, але вчора дзвонила записатись. В твінбрукс 125$. Phone: +1 587-400-0546 11033 9 Ave NW, Edmonton, AB T6J 6T5, Canada
-
Девчонки дайте наводку где купить мак для рулетов ....
-
Спасибо огромное ...вот не зря пишут гугл в помощь
-
Ось на сайті суперстору пише, що є www.realcanadiansuperstore.ca/poppy-seeds/p/20639755_EA
-
Добрый день,кто нибудь сталкивался с девочками которые торгуют украинскими сигаретами из магазина в Чикаго? Если есть информация, буду очень благодарна.
-
Добрий ранок.хто знає в Едмонтоні українську швачку, поділіться контактом,дякую!
-
Где в Едмонтоне можно купить проездной на автобус.
-
Edmonton Tower, 2 этаж
-
Вот нашла напишите ей
-
Привіт всім, займаюсь ремонтом одягу!✂️🪡 Різної складності Вкорочення штанів, суконь, футболок, спідниць Вшивання розшивання одягу Заміна застібок(в куртках, штанах, і тд) Вкорочення тюлі, штор Якщо щось вас цікавить пишіть, телефонуйте Проживаю NW Edmonton, біля west Edmonton mall
-
Дуже дякую!
-
Я сейчас поищу девочка как то писала живёт в районе Веста могла и кидала свои контакты
-
Всем привет Кто подскажет по роботе Желательно електрик или что-то по стройке Заранее спасибо
30 Jan 2023, 02:31
3132/18368
about 17 hours ago