Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня , підкажить адресу , де можно придбати місячний квиток?
-
Это дествительно развод,я уже попалась,хочу всех предупредить,быть осторожными. Я потеряла бдительность и влетела на круглую сумму,не верьте сволочам.
-
В любом вроде как recreation centre.
-
Коли ми летіли, то люди, що мали пересадку просили і їм робили перміт без черги
-
Мій чоловік механік. Якщо треба напишіть мені в приват.
-
Вот пожалуйста, ещё один развод
-
Напишіть будь ласка в приватні хто працює в убері на власному авто. Цікавлять нюанси роботи. Дякую.
-
А де записувались на медогляд? Скиньте, будь ласка, адресу або телефон, або сайт де можна записатись
-
А ви мені! Купа ж народу з дітьми, десь же їх стрижуть😂
-
Якщо найдете скиньте і мені контакти. Мені теж треба.
-
Ну, я стригу старшего у обычного парикмахера... ему 10 лет. На 124 стрит. Если что, пишите в личку
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
Доброго дня, мій чоловік допоможе підготуватися до Road Test ( Driving Lessons ). Кому актуально звертайтесь в приватні повідомлення для більш детальної інформації.
-
Мені вже також! Дякую!
-
Мені вже написали в приват стрижки дитячі. Якщо хочете і вам скину.