Ukrainian Edmonton
-
Ну, я стригу старшего у обычного парикмахера... ему 10 лет. На 124 стрит. Если что, пишите в личку
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
Доброго дня, мій чоловік допоможе підготуватися до Road Test ( Driving Lessons ). Кому актуально звертайтесь в приватні повідомлення для більш детальної інформації.
-
Мені вже також! Дякую!
-
Мені вже написали в приват стрижки дитячі. Якщо хочете і вам скину.
-
Чергова вечірка в Едмонтоні вже у цю п’ятницю. Локація всього на 180, тому пишіть за деталями якомога швидше) Частина доходу на благодійність.
-
Гарного дня вам 🫶🫶🫶
-
Ні. Англомовні пісні, пісні українських артистів українською та російською мовами
-
Привіт )мене звати Катя,в цьому місяці закінчується контракт на аренду ,тому шукаю сусідку або того хто вже знімає і шукає сусіда ! Якщо є якась інформація,буду Рада 🥰
-
Ребята всем привет. Есть тут кто уже с 5 полным классом, и может поездить со мной часик, полтора, рассказать правила и что примерно ожидать от экзамена? Естественно не бесплатно. Нужно в ближаюшую пятницу вечером или в субботу днём.
-
Машина есть? Какой район?
-
Будем дружно искать в интернете)
-
А толку) Hbo не работает в Канаде
-
McCauley
-
Давааай за нас, давай брат за кавказ
-
Любэ