Ukrainian Edmonton
-
Ні. Англомовні пісні, пісні українських артистів українською та російською мовами
-
Привіт )мене звати Катя,в цьому місяці закінчується контракт на аренду ,тому шукаю сусідку або того хто вже знімає і шукає сусіда ! Якщо є якась інформація,буду Рада 🥰
-
Ребята всем привет. Есть тут кто уже с 5 полным классом, и может поездить со мной часик, полтора, рассказать правила и что примерно ожидать от экзамена? Естественно не бесплатно. Нужно в ближаюшую пятницу вечером или в субботу днём.
-
Машина есть? Какой район?
-
Будем дружно искать в интернете)
-
А толку) Hbo не работает в Канаде
-
McCauley
-
Давааай за нас, давай брат за кавказ
-
Любэ
-
Так, Любе грає
-
Можна спробувати Але про час , напевно тільки в п’ятницю домовитись зможемо Якщо нікого не знайдете , пишіть
-
Добрий день всім, я перевіряю, щоб побачити, чи хтось тут зацікавлений у роботі на підробіток з хорошою щотижневою зарплатою, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення Дякую
-
Розвод
-
Да и очень конкретный,хочу предупредить что бы не попадались! Девочки очень круто развели меня лично. Остерегайтесь!
-
◦ Доброго дня!Подруга їде в Україну,звільнилася кімната в квартирі.В одній кімнаті проживаю я з сином,інша кімната вільна.(шукаємо сусідку)Ціна:700$(комунальні послуги та інтернет вкл).Є всі меблі та техніка.Район 119 St.За всіма деталями звертатися в пп.
-
Тільки передостання ткана
-
Хто хоче вишиванку на Великодні свята? Маю кілька штук ручної роботи