Ukrainian Edmonton
-
Такі от послуги )))))
-
А ще тут є працівниці однієї з найдавніших професій у світі, які не беруть кеш а просять купити Steam картку наперед.
-
Хахахаххахаах
-
Якість храмає, але вони є. Це краще ніж по 15. А про «перевізників» які завтра вилітають, важко сказати. Бачила вже по групах одну пані, яка другий місяць летить і приймає замовлення на стіки, сигарети та електронки. Але щось вона ніяк не може долетіти до Канади 😂😂
-
Привезти?))))
-
По 8 хаха
-
Сигарети є тут по 5 баксів :)
-
Добрый день. Мы ищем людей с частичной и полной занятостью, в основном с помощником, а также с работой на дому. Предлагаем дистанционно и в офисе. Это работа на дому, и оплата выплачивается еженедельно. Если вы заинтересованы в работе, напишите мне личное сообщение для получения дополнительной информации. Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы хорошо разбираетесь в компьютере.
-
Я їм листа написала. Чекаю ☺️
-
Ще 17 ввечері позвонив за номером щодо готелю, сказали нема місць, сказали дзвоніть 20, може будуть
-
Ввечері пізно приїхав, знайшов людину, він мене підвіз до знайомої, там я заночував 2 дні. Потім знайшов житло
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25
-
Добрий день. Маю майже 13 років досвіду в в різних галузях виробництва, від авіаційної до автоспорту, як оператор ЧПУ, программіст, технолог. Маю трохи досвіду в ремонті автомобілів від підвісок до двигунів. Шукаю роботу механіком на сервісі, виробництво набридло. Має хтось якісь варіанти? Може є десь в Едмонтоні український сервіс? Спілкуюсь українською, російською, польською і англійською. Останню вчу. Ось посилання на профіль LinkedIn. Дякую за допомогу. Гарного дня. www.linkedin.com/in/eugenegoloborodko
-
Умнічка. А поділитися досвідом будь ласка. Бо тоже через місяць буду їхати одна. Страшнувато))
-
Ні, не було місць, казали, що дзвоніть 20го, може буде, я вже вийняв житло за цей час (кімнату)
-
Це дитячий розмір 34. Дівчинка.