Ukrainian Edmonton
-
Звісно я дуже дякую дівчині яка домогомає з перекладанням в міленіумі , но то не то саме.
-
Якщо є українські права, вже можна просто поміняти без тестів
-
В боті є помилки в тестах, вони тільки плутають, оці англ тест норм, але краще всього особисто мені допомогло просто читання книжки на укр мові, і здавала також на українській мові
-
Так
-
Вітаю. Хтось користується/користувався послугами IVC Telecom? Є якісь враження від домашнього інтернету цього провайдера?
-
Приблизно так
-
Привіт. Маю таке питання до тих, хто їхав з України в останні десь півроку. Якщо зупинятись в Європі (наприклад на 1 - 2 ночівлі перед перельотом), чи потрібно оформлювати мед страховку на ці дні перебування?
-
Усiм привiт ,права мiняють за один день(укр.на кан.)?.?Чи треба чекати потiм??дякую
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна ще десь зробити медогляд за 125 CAD?
-
Ми зупинялись в Італії на добу. Страхівки не робили. Я думаю то не потрібно, ніхто не вимагав.
-
ні, не знаю за інші країни, але в Польщі вона по замовчуванню була для Українців, якщо песель зробили.
-
Одразу дають паперові З ними можна їздити Пластик прийде , за пару тижнів