Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня, здаються апартаменти. Умови : Оплата за місяць 1350 кан. дол. Депозит 1350 кан. дол. Всі утиліти включенні ( крім світла та інтернету) Паркомісце - 1 Частково мебльована. 3 спальні та вітальня - кухня Західна частина міста Близько автостанція, школи, садочки. Депозит можна забрати в останній місяць оренди. Кредитної історії не потрібно. Більше деталей в приват.
-
Дякую
-
А яка адреса?
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
Дуже дякую
-
Добрый день ,Кто располагает точной информацией до какого числа продлены выплаты?
-
Привіт, чи треба нам робити Alberta ID card (licence) в реджистрі? Навіть якщо я не маю прав. Просто для моєї ідентифікації. Я до цього жила в Саскачевані і моя роботодавиця, шо допомогали мені робила мені це айді. Але зараз я думаю, може це й необов‘язково було. В нас же є паспорт для цього
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, якщо хтось має досвід заповнення форми IMM5710 для подовження Work Permit дитині після подовження паспорту. В формі є графа, обов'язкова до заповнення: про досвід роботи. Якщо в дитини ще немає досвіду роботи, що Ви там заповнювали?
-
Хомяк Все вместе. + Еда + Подстилка Хорошо ведет себя, любит когда его берут на руки, совсем не кусается. Может предоставить видео. Мы переезжаем в другую провинцию. Доступный $100 Забрать возле Саутгейта Любые вопросы приветствуются
-
Привіт, українці. Хто має котиків, як і де ви реєстрували своїх улюбленців? Дякую🫶
-
-
Добрий день, я працюю в автосервісі, називається "Off-whyte auto repair", в нас тут можна зробити що завгодно і механіки дуже толкові. 7828 104 St NW - ось адреса якщо буде потрібно.
-
Ребята ищу жилье нужно найти до першого числа,если есть контакты неплохих арендодателей и в хороших районах,поделитесь пожалуйста
-
Добрий день!) хто зробив вже health benefits? Скажіть будь ласка, що зробити, щоб отримати?)