Ukrainian Edmonton
-
Підскажіть будь ласка. Хто яким оператором зв'язку користується? Який зв'язок кращий?
-
Просто немає вільних місць на реєстрацію, треба «ловити»
-
Я фидо взял, нормально работет
-
З 2 чи 3 ?
-
Який перехідник краще, підкажіть, будь ласка
-
В мене legrand, для всіх пристроїв норм працює, для ноута не підходить
-
Вже 2 тижні ловлю
-
Розумію, попит великий. Сайт працює коректно, повинно пощастити🤞
-
Нужна новая виза)
-
Хто знає, якщо подаватись на PR , то час очікування входить в легальне перебування в Канаді? Чи на момент розгляду справи, якщо закінчується віза, то треба подаватись заново на візу? Дякую
-
Це в якому магазині? Бо я щось не можу знайти
-
В Європі
-
Так, також спробував для ноута, не підійшло, але із трьома для ноута також не підійшло, в ньому гнізда вузькі дуже
-
Все кроми фрідома, користуюсь Роджерс
-
Дякую)
-
Допоможу написати класне резюме та супровідний лист англійською, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 90+ резюме в 30 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
Не потрібно... в мене ворк перміт закінчився разом з візою і я місяць перебувала з закінченими документами (без документів) поки чекала на ПР... місяць я перебувала в implied status
-
А если больше например 6 мес это возможно?
-
Я думаю що можна...це вже давно було, не дуже пам'ятаю. Пам'ятаю тільки за свою ситуацію. Почитайте про implied status... він якось зараз по іншому називається.
30 Jan 2023, 02:31
4281/18114
about an hour ago