Ukrainian Edmonton
-
Багатьом підприємствам не потрібно на постійній основі тримати у штаті HRів(відділ кадрів), тому вони у разі потреби просто звертаються до сторонньої організації(агентство) з замовленням підібрати якихось працівників відповідно до вимог роботодавця. Сплачуючи за роботу агентства разово.
-
Як мені їх знайти?
-
Скориставшись Гуглом. У пошуку пишете "work agency Edmonton" і там буде їх багато. Як Ви будете з ними спілкуватися з слабким знанням мови - це вже інше питання.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка у приватні повідомлення , чи є якісь місця де українці збираються грати в футбол . Дякую )
-
Так а він все по ділу написав, я негативу не вбачаю.
-
Повірте, Ви мене плохо знаєте.
-
Чи негатив у тому, що я я пояснив що саме шукати в Гуглі? Чи Вам не сподобалась формуліровка про те, що я не знаю як людина буде з ними спілкуватися через інтернет, якщо навіть не знає як їх пошукати? Якщо він приїде сюди, то може звернутися до Менанітів, до католицької церкви та у фудбанк. Останній навіть тікет може дати на безкоштовне отримання сертифікату. Але це тут. А щоб цим всім зайнятися, прийдеться приїхати.
-
Перепрошую, а в чому самоствердження? Я працював у Польщі. Зараз працюю тут. При чому на навантажувачі. Не можу сказати, що дуже добре знаю англійську, але щось розумію. Та коли людина пише що слабо знає мову, має свідоцтво на навантажувач з Польщі, то я, розуміючи через що людині прийдеться пройти, попереджую що вона помиляється, перед поїздкою не узнавши що і як працює та їде з рожевими окулярами. Я не кажу, що буде погано, а намагаюся розкласти все по поличкам, щоб ще раз подумали чи є сенс кидати те місце, де у тебе все добре і їхати у незнайому країну, рахуючи на когось, хто тебе знайде роботу, квартиру, машину, їжу та ще багато чого. Багато хто так приїжджає, а потім збирає гроші по людях на зворотню дорогу.
-
привіт підкажіть сайт де треба зареєструватися на склад з меблями