Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. Є кілька вільних місць, докладніше в лс
-
Добри ранок, хтось брав довідку про відсутність штрафів з України? вже місяць не можу страховку оформити. попросили про безаварійність - надала, зараз - про відсутність штрафів.
-
Доброго ранку , підскажіть хто може доставити , до Едмонтана не велику річ з України, або хто займається доставкою буду вдячний за допомогу , на сам перед дякую !
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовлятим
-
Підкажіть будь ласка, що саме потрібно зробити. У мене є у варіанти - automatic bank withdrawals and recurring card credit payments.
-
Доброго вечора, запрошую на пробні безкоштовні уроки з: 👨💻 програмування (діти) ✏ математики 🇬🇧 англійської (діти і дорослі) 🇩🇪 німецької 📚 підготовки до школи Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем😊 Пишіть, будь ласка, в приват)🫧
-
Добрый день! Мне нужно срочно переслать документы в Украину. Подскажите пожалуйста каким перевозчиком это лучше сделать, чтобы было быстро и надежно? DHL или может есть другие? Еще возможно ли , чтобы человек получил их в отделении Новой почты? Какие данные он должен мне передать: ФИО, номер телефона , номер склада и город ( стандартные данные)? Заранее благодарю за ответ!
-
Напишу резюме англійською та українською терміново, якісно. Є зразки робіт, роблю резюме загальні та під різні посади. 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp #резюме #англійська
-
Не давно был в барбер шопе на против сейф вей оливер сквеар. Стригут не плохо. Стоит 35
-
Доброго дня, порадьте чоловічу перукарню в районі даунтауна
-
Добрий день шукаю Авто від 2015 року і більше Бюджет 14-15тис$
-
Напишіть мені в ЛС, можемо зібратись
-
Хто хоче зіграти в баскетбол?
-
7807084246
-
Напишу свою історію заміни водійського У мене старішого зразка 2008 року де є вже переклад. Я здав тест на 7 і їх вилучили, потім ввели можливість обміну українцям без тестування і водіння. Я прийшов і мені змогли поміняти на 5дждл, сказали, що на почту прийде пластик на повні. На пошту прийшли 5дждл, пішов знову в реджістрі і вже поміняв на 5 повні безкоштовно. Добавлю, що весь мій стаж зарахували але як 3 роки канадського стажу. Видали документ який це підтверджує. Думаю для страхової знадобиться. А і дійсні права 3 роки
-
Кто-нибудь получал Childcare Certificate Level 1? Напишите пожалуйста в лс:)
-
Знайшов .
-
Добрий вечір , десь раніше бачила писали що продають хітси для айкос , не можу знайти , відгукніться будьласка )
-
Не на твоїх сайтах, але дякую.
-
Здравствуйте! Я нахожусь в Николаеве, Украина. Под заказ изготовляю сумочки из бусин и украшения из бисера, напишите мне +380679878434 Делая заказы Вы поддерживайте меня. Спасибо! Отправка по всему миру!
30 Jan 2023, 02:31
4433/18413
about 12 hours ago