Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня,маю каркас для ліжка Full size деревяний,відам безкоштовно (район Даунтаун)
-
Нет оснований , чтобы ко мне приходили службы опеки ) вы просто так утверждаете то, чего не знаете , что складывается впечатление , что у вас как раз и был такой опыт )))
-
Школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 запрошує всіх бажаючих на онлайн навчання. Цікава форма навчання. В нас індивідуальна программа, яка підбирається та створюється індивідуально під вас та ваші вимоги, тобто комусь потрібен більше розмовний, комусь граматика, комусь просто для роботи, подорожей, перегляду фільмів та серіалів, або бізнес англійська, IT англійська)
-
Добрий день, хочу запитати скільки приблизно буде почистити канал в одному зубі?
-
Если есть машина то многое можете найти на маркетплейсе просто нужно мониторинг
-
Всім привіт! Куплю 1 квиток на Океан Ельзи
-
Доброго дня, продам зволожувач повітря ,за деталями в приват
-
Залишилися деякі ліки, продам за ціною як в Україні, пишіть в приват кому що треба напишу чи є, (є антибіотики, смекта, від горла, кашлю, атоксіл...)
-
Доброго дня. Хто робив проїзний на автобус? Я вчора заніс документы і мені сказали що на даний момент їх немає але документи приняли. Що робити далі, періодично туди їздити чи вони якось повідомляють?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, куди модна звернутись щоб подати заявку на безкоштовні курси англійської?)
-
кого нема? Якщо ваша заявка схвалена і вже в системі, то майже в будь-якому рекріейшин центрі можна придбати проїздний.
-
Catholic social service ви можете записатися у них на перевірку рівня англійської і після вони вам зможуть представити курси англійської
-
дякую))
-
Доброго вечора, запрошую на пробні безкоштовні уроки з: 👨💻 програмування (діти) ✏ математики 🇬🇧 англійської (діти і дорослі) 📚 підготовки до школи Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем😊 Пишіть, будь ласка, в приват)🫧
-
Привіт! Ми школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 Запрошуємо вас на навчання, для дорослих та дітей, ціни 🔥 Запис в особисті повідомлення або + під постом ❤️ Ви отримаєте: ❤️індивідуальний підхід до кожного учня ❤️індивідуальний графік ❤️приємні ціни ❤️досвідчені та професійні викладачі ❤️зможете розуміти та сприймати мову на слух ❤️розберетесь з граматикою та будете застосовувати її в повсякденному житті ❤️вільно розмовляти
-
10111 104 Ave NW, Edmonton, AB T5J 0J4 2-nd floor
-
А подскажите адрес пожалуйста!
-
Благодарю вас!
-
Доброго дня! Чи є у когось контакти вантажівки для перевезення меблів? Дякую.
-
підкажіть будь ласка де зараз найвигідніше брати айфон 14 про макс Я хочу зробити подарунок але потрібно розуміти з ким найвигідніше буде укласти кредит .Я буду вдячний за допомогу від того хто Нещодавно придбав телефон
30 Jan 2023, 02:31
Post 4565 of 17955
about 3 hours ago