Ukrainian Edmonton
-
Сертифікований CELTA викладач англійської мови з досвідом роботи 26 років в престижному ліцеї м.Києва, а також 13 років у дитячому садочку. Заняття з англ мови з дошкільнятами, школярами, дорослими. Підготовка до НМТ, ЗНО.😊
-
Школа англійської мови English World Wide 🇬🇧🇺🇲 запрошує усіх бажаючих на онлайн навчання. Цікава форма навчання. В нас індивідуальна программа, яка підбирається та створюється індивідуально під вас та ваші вимоги, тобто комусь потрібен більше розмовний, комусь граматика, комусь просто для роботи, подорожей, перегляду фільмів та серіалів, або бізнес англійська, IT англійська)
-
Важко вивчити англійську? Не знаєш з чого почати та як отримати бажаний результат? 🤔 Онлайн школа англійської English World Wide допоможе тобі! 🫡Пропонуємо індивідуальний графік та навчання, досвідчених викладачів, які допоможуть тобі у здійснення твоєї мрії! Доступ до всіх матеріалів, персональний менеджер та приємні ціни🔥 Записуйся в особисті🫶
-
За доставку тоже сразу оплачивали?
-
Красивый снимок! Здесь можно увидеть параллельные молнии! Я таких в Украине никогда не видела!
-
13-го травня о 21:30 травня ми зберемось в The Provincial Kitchen & Bar на черговій вечірці. На вас чекають гарний настрій, нові знайомства та танці під улюблені пісні. Резервація столиків вже відкрита. Отже, стосовно броні та інших питань — пишіть в дірект. До зустрічі на танцполі 💃🕺🫶 Частину грошей від прибутку, як завжди на благодійність — на ЗСУ.
-
Знаю одну жінку,вона дуже гарно робить ,в неї все чисто і стерильно ,сучасні прилади ,але вона з Білорусі
-
🇺🇦 10 травня відбудеться вебінар щодо можливості безкоштовного навчання для українців за програмами Junior IT Analyst та Junior Data Analyst від американської організації NPower (тримісячні курси) Випускники отримують послуги з працевлаштування та матимуть змогу безоплатно продовжити навчання на наступних курсах Реєструйтесь на вебінар на сайті eventbrite (безкоштовно) за пошуком назви JUNIOR IT PROGRAMS *або пишіть мені - я пришлю вам лінк 🙂
-
Prepaid envelope.