Ukrainian Edmonton
-
Важко вивчити англійську? Не знаєш з чого почати та як отримати бажаний результат? 🤔 Онлайн школа англійської English World Wide допоможе тобі! 🫡Пропонуємо індивідуальний графік та навчання, досвідчених викладачів, які допоможуть тобі у здійснення твоєї мрії! Доступ до всіх матеріалів, персональний менеджер та приємні ціни🔥 Записуйся в особисті🫶
-
За доставку тоже сразу оплачивали?
-
Красивый снимок! Здесь можно увидеть параллельные молнии! Я таких в Украине никогда не видела!
-
13-го травня о 21:30 травня ми зберемось в The Provincial Kitchen & Bar на черговій вечірці. На вас чекають гарний настрій, нові знайомства та танці під улюблені пісні. Резервація столиків вже відкрита. Отже, стосовно броні та інших питань — пишіть в дірект. До зустрічі на танцполі 💃🕺🫶 Частину грошей від прибутку, як завжди на благодійність — на ЗСУ.
-
Знаю одну жінку,вона дуже гарно робить ,в неї все чисто і стерильно ,сучасні прилади ,але вона з Білорусі
-
🇺🇦 10 травня відбудеться вебінар щодо можливості безкоштовного навчання для українців за програмами Junior IT Analyst та Junior Data Analyst від американської організації NPower (тримісячні курси) Випускники отримують послуги з працевлаштування та матимуть змогу безоплатно продовжити навчання на наступних курсах Реєструйтесь на вебінар на сайті eventbrite (безкоштовно) за пошуком назви JUNIOR IT PROGRAMS *або пишіть мені - я пришлю вам лінк 🙂
-
Prepaid envelope.