Ukrainian Edmonton
-
Нам нарахували аж 800 додарів депозит бо в нас будинок 3 бедрум...Ми зателефонували до епкор, і пояснили що ми тільки новоприбулі з України і в нас нема таких грошей зайвих, попросили скасувати депозит і вони пішли назустріч і повністю відмінили.
-
Всім нарахували 800 у кого будинок/таунхаус бо послуг значно більше, а то мабуть мова про апартментс де лише електрика сплачується окремо!
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка чи у когось була така проблема, хелс карти прийшли без документа, щоб податись на бенефіти. Якщо у когось таке було порадьте, що ви робили?. Дякую!
-
і вивіз сміття ж напевно?
-
У нас 2 бр апартменс, ел,інтернет і страховка окремо.Депозит 300 дол
-
ну значить вони вам 300 нарахували лише за електрику. The deposit amount depends on the type of service (for example, residential or commercial) and the expected usage at the location. The maximum required deposit for services is 30% of the estimated annual bill.
-
Ні, тільки три дод.платежіВода, сміття і все інше входять в оренду
-
З депозитом зрозуміло все.А от з рахунками не розберемося.Лічильник не знаємо де.Кожного місяця десь 250-300 kWh, але це багато для 2 бр апартментів.Чи норм?Плита електр, та ми не варимо нею цілодобово.Взимку ще чиясь парковка була підключена.Відключили, рахунки зменшились.А зараз знову прийшло на 150 дол.
-
Всім привіт. Продаю свій робот-пилосос. В гарному стані. Причина: рідко ним користуюсь, бо маю котика і він не дає спокійно працювати пилососу. Кому цікаво, пишіть, я скину додаткову інформацію. 📍Едмонтон Callingwood
-
Всем привет, подскажите пожалуйста где собираются поиграть в волейбол, очень нужно?!
-
Англійська мова для всіх бажаючих. Онлайн - з нуля. Індивідуальний підхід до кожного. Пишіть + або в особисті повідомлення, навчання та графік індивідуальні 🔥
-
Всім привіт, може хтось має клітку-переноску для середнього собаки ? дуже срочно , потрібно терміново до ветеринара завтра ? можливо перепродати? або в оренду?🙏🏻
-
Тут є автомеханіки? Купив машину, але на дверях є подряпини, хочу їх позбутися, може хтось хоче трохи підзаробити, бо на СТО хочуть 200 доларів за подряпини, а нові двері коштують 300-350. доларів. Edmonton
-
Здравствуйте,скажите пожалуйста,медицинский экзамен который вы проходили для емигрейшен,что нибудь платили или нет у кого есть Helth Card?
-
Маєте платити 125, + 50 аналіз крові. Рентген безкоштовно.
-
Это какая клиника ,позвоню узнаю
-
Ось ☝🏻
-
Усім привіт 😊 Потрібна ваша допомога і консультація, щодо багатьох питань) ✅Ситуація наступна, я з чоловіком проживаю зараз у Туреччині майже 2 роки, є деякі нюансі країни які нас не дуже влаштовують, наприклад питання страхування і медицини, мовний бар'єр, англійську тут не по практикуешь, освіта на низькому рівні та інше, і плюсів то достатньо, але хочемо спробувати, можна навіть сказати подивитись, як так в Канаді (працюємо віддалено). Поки ми готували документи на подачу візи CUAET, я завагітніла, тому питання медицини стало ще більш значущим (тим більше, в тому році ми тут вже втратили дитинку, залишився не гарний осад, не по вині лікарів, але все ж), я вже вивчила десятки відео на ютюб щодо пологів там і якості медицини, але є багато відкритих питань, тим більше коли деякі правила відрізняються від вибору провінції, тому заплуталась. 🤝1) Як правильно обрати Провінцію і Місто? Дивимось Альберта / Калгарі, лише тому що, там є знайомі (нам не цікавий мегаполіс, це може бути невелике місто, але зручне для життя, і не північ, не холод щоб лютий, і ціни помірні на житло). Що порадите зі свого досвіду? 🤝2) Відкриття податкового номера, банківського рахунку, отримання страховки, отримання разової допомоги та щомісячної допомоги, проходження мед.огляду. Скільки часу у вас зайняли ці процедури, там на місці з цим легко розібратись самостійно, без "помічників за гроші"?) 🤝3) На безкоштовне житло ми не претендуємо, розуміємо що такого вже немає. На яких ресурсах порадити шукати квартиру для оренди? Які часті проблеми бувають при пошуку житла? 🤝4) Чи правильно я зрозуміла, що повністю все що стосується пологів покриває страхування (наприклад: анестезія, кесарів розтин, реанімація матері або дитини (не дай Бог звісно), палата, огляди педіатра, неонатолога, консультанта по гв та інше)? 🤝5) Якщо ви летіли десь на 7-8му місяці вагітності, чи не було проблем з авіакомпаніями і наскільки тяжкий був такий довгий переліт? (ми б хоч зараз вилетіли, але паспорта ще на на вклейці візи) 🤝6) Чи вивчали мінуси канадського громадянства? Ще вагаємось чи потрібно воно дитині, може все ж таки краще українське (п.с. одна з компаній які допомагають з оформленням різних документів, на своїй сторінці пишуть що можна оформити одразу два громадянства, чи дійсно це законно, чи є такі випадки?). Як довго оформляють канадські документи? 🤝7) Всім відомо що у Туреччині речі дешевше і коляски в тому числі)) чи треба все першнеобхідне везти із собою, чи краще там все купувати? Чи є щось типу маркетплейсу, щоб можна було обрати коляску, автокрісло, ліжечко (можна і з рук)? 🙏Буду дуже-дуже вдячна за відповіді, якщо є якісь корисні відео на ютюб, відправляйте посилання буду вивчати ) Якщо якесь головне питання пропустила, доповніть мене. Дякую. !!! Вибачте за багато тексту 🙈🙈🙈
-
Всем привет!подскажите,может кто то покупал преобразователь с 110 на 220v?где покупали?спасибо🤞
-
Это что
30 Jan 2023, 02:31
4911/18261
about 12 hours ago