Ukrainian Edmonton
-
Усім привіт 😊 Потрібна ваша допомога і консультація, щодо багатьох питань) ✅Ситуація наступна, я з чоловіком проживаю зараз у Туреччині майже 2 роки, є деякі нюансі країни які нас не дуже влаштовують, наприклад питання страхування і медицини, мовний бар'єр, англійську тут не по практикуешь, освіта на низькому рівні та інше, і плюсів то достатньо, але хочемо спробувати, можна навіть сказати подивитись, як так в Канаді (працюємо віддалено). Поки ми готували документи на подачу візи CUAET, я завагітніла, тому питання медицини стало ще більш значущим (тим більше, в тому році ми тут вже втратили дитинку, залишився не гарний осад, не по вині лікарів, але все ж), я вже вивчила десятки відео на ютюб щодо пологів там і якості медицини, але є багато відкритих питань, тим більше коли деякі правила відрізняються від вибору провінції, тому заплуталась. 🤝1) Як правильно обрати Провінцію і Місто? Дивимось Альберта / Калгарі, лише тому що, там є знайомі (нам не цікавий мегаполіс, це може бути невелике місто, але зручне для життя, і не північ, не холод щоб лютий, і ціни помірні на житло). Що порадите зі свого досвіду? 🤝2) Відкриття податкового номера, банківського рахунку, отримання страховки, отримання разової допомоги та щомісячної допомоги, проходження мед.огляду. Скільки часу у вас зайняли ці процедури, там на місці з цим легко розібратись самостійно, без "помічників за гроші"?) 🤝3) На безкоштовне житло ми не претендуємо, розуміємо що такого вже немає. На яких ресурсах порадити шукати квартиру для оренди? Які часті проблеми бувають при пошуку житла? 🤝4) Чи правильно я зрозуміла, що повністю все що стосується пологів покриває страхування (наприклад: анестезія, кесарів розтин, реанімація матері або дитини (не дай Бог звісно), палата, огляди педіатра, неонатолога, консультанта по гв та інше)? 🤝5) Якщо ви летіли десь на 7-8му місяці вагітності, чи не було проблем з авіакомпаніями і наскільки тяжкий був такий довгий переліт? (ми б хоч зараз вилетіли, але паспорта ще на на вклейці візи) 🤝6) Чи вивчали мінуси канадського громадянства? Ще вагаємось чи потрібно воно дитині, може все ж таки краще українське (п.с. одна з компаній які допомагають з оформленням різних документів, на своїй сторінці пишуть що можна оформити одразу два громадянства, чи дійсно це законно, чи є такі випадки?). Як довго оформляють канадські документи? 🤝7) Всім відомо що у Туреччині речі дешевше і коляски в тому числі)) чи треба все першнеобхідне везти із собою, чи краще там все купувати? Чи є щось типу маркетплейсу, щоб можна було обрати коляску, автокрісло, ліжечко (можна і з рук)? 🙏Буду дуже-дуже вдячна за відповіді, якщо є якісь корисні відео на ютюб, відправляйте посилання буду вивчати ) Якщо якесь головне питання пропустила, доповніть мене. Дякую. !!! Вибачте за багато тексту 🙈🙈🙈
-
Всем привет!подскажите,может кто то покупал преобразователь с 110 на 220v?где покупали?спасибо🤞
-
Это что
-
Если Вы покупали,может у Вас осталась ссылка на этот товар?
-
Amazon
-
Буду дуже вдячна🫶
-
Нажаль немає, купляла ще в Україні коли була. Можу тільки фотку кинути як дома буду
-
Доброго дня. Якщо хтось може допомогти знайти будь яку роботу без знання англійської , буду дуже вдячна.
-
Привет, познакомлюсь с нашим парнем от 26 лет для общения и не только. 🌶🌶🌶❤️❤️❤️❤️
-
Может у кого-то есть и ему не нужно автокресло. Млм знаєте где взять надорого?
-
Пропоную уроки водіння для тих, хто має 7 клас або для тих, кому потрібна практика. Також можна на вашому автомобілі. Я в Канаді більше року.
-
Яка ціна. В мене 7й 🫣🫣
-
Это преобразователь или переходник?Мне нужно ингалятор подключить,он у нас от 220V работает,покупали в Украине еще…
-
У мого спонсора є вільні місця по програмі U4U 🇺🇸🇺🇦
-
Буде працювати. Я підключаю бебеліз та підкручую волосся.
-
Дякую👌
-
You
-
Народ хто покупав проїзний на наступний місяць? Щось мені сьогодні не продали сказали чекати на листа , а потім з ним приходить
-
Я бы вам и так дала но у нас маленькая до 5 кг глето
-
Я была в валью виладж в субботу тот что в районе 170 st и рядом юск там была пластиковая переноска за 20 дол или 10 дол не помню точно цену
30 Jan 2023, 02:31
Post 4928 of 17880
about 3 hours ago