Ukrainian Edmonton
-
Я прилетіла до Канади на 32 тижні, але народжувати мені через 2-3 тижня, то можу розказати, що знаю на цей час )
-
Aviasales и не нужно никаких агентств или "помагал"
-
Кот и его защитница. Вместе до победы!😊💙💛 На фото - Оксана Рубаняк, позывной Ксена Источник: Укринформ
-
Підскажіть, хто як летів в Едмонтон, з якою країни/міста зручніше і дешевше? **візи Британії немає якщо що З Туреччини де я зараз космічні ціни і довгі пересадки, краще долетіти до Європи, а там вже далі ) Дякую
-
Для чого аналог, можна оригінальний квас купити в українській крамничці Orbit, сьогодні була, купувала Квас Тарас!)
-
Завтра- міжнародний День вишиванки! Маю ще 3 вишиванки ручної роботи. Ціна 500₴
-
Важко вивчити англійську? Не знаєш з чого почати та як отримати бажаний результат? 🤔 Онлайн школа англійської English World Wide допоможе тобі! 🫡Пропонуємо індивідуальний графік та навчання, досвідчених викладачів, які допоможуть тобі у здійснення твоєї мрії! Доступ до всіх матеріалів, персональний менеджер та приємні ціни🔥 Записуйся в особисті🫶
-
скам
-
Доброго дня. Віддам стіл. Самовивіз район Гленвуд.
-
😷Сертификат вакцинации в дию без предоплаты 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР тест 👩👧👦Делаем сертификат детям
-
А в якій робили страхування машини ? Усі в Міленіум?)
-
Дякую
-
Кто также как и я искал где купить оригинальные cтики и пятипроцентные курилки - напишите мне в личку , посоветую проверенных людей
-
Хто яким рибним маркетом користується?
-
costco, superstore, chinese store
-
я пішов на один ринок TNT, я вважаю, що найкращий ринок риби, я переїхав сюди також новий, але я виявив, що це найкращий ринок
-
Привіт друзі, скажіть будь-ласка чи хтось подавався на apprenticeship? Або можливо хтось знає якусь інформацію? Буду дуже вдячний 🙂
-
Привіт)хто знає як права поміняти ?допоможіть будь ласка🙏
-
Просто сходить и поменять ) там на месте со всем помогут ) за 20 мин можно управиться, если повезёт
-
Привіт, чи може хтось скинути книгу з правилами дорожнього руху, не можу знайти через пошук?
30 Jan 2023, 02:31
4959/18157
about 2 hours ago