Ukrainian Edmonton
-
Ваша адреса буде підтверджуватися цим Айді у всіх установах та бізнесах.
-
Мы арендовали ,6 мес по Польше через данный сервис разные города и в Эдмонтоне сняли с марта
-
Мы покупали через группу в тг Краков Мюнхен Торонто Эдмонтон 648 дол США с 1 чел ,багаж 2 по ц3 кг на чел вылет в начале марте ,багаж сдаём в первой точке получаем в последней
-
Ви можете шукати рейс на киви але купити на air Canada,так богато дешевше
-
Через Lot
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка на якому сайті ви покупали квитки до Едмонтона і яким рейсом лудше туди летіти. Заздалегідь дякую ☺️
-
Треба змінити айді
-
Так,вона дійсна 😅🤞 дякую
-
Если виза будет актуальная, тогда да 👍
-
Підскажіть будь ласка Якщо є віза в пасторі ( воркер) Якщо я поїду в ЄС, Я зможу через місяць вернутись назад в Канаду? чи потрібно робити ( візітор) Я щось вже нічого не розумію Дякую❤️
-
Підскажіть будь ласка Вчора з дружиною здавали біометрію одночасно В неї підтягнулися дані уже на сайті що біометрія здана , а в мене ні Що робити в такому випадку? Підтягнуться дані чи потрібно зателефонувати
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка організацію по перевезенню авто з Европи до Канади РоРо. Дякую.
-
IMM5812_2-11C5SQ6Y.pdf
-
Добрий день підкажіть чи треба переводити додаток до повної середньої освіти? (Виписка з оцінками) Чи достатньо переводу Самого атестату? Дякую
-
Дякую Підтягнулися
-
Думаю що чекати, в мене підтягнулися данні на аж 5й день... Якщо вже немає на протязі тижня, то зателефонуйте
-
Не треба, атестату досить. Та й той до ПР навряд хтось спитає.
-
Ну багато де пишуть в мінімальній освіті, то хай буде)
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з встановленням інтернету або тв пишіть в особисті. (Сервіси зі знижками).
-
Так, але якщо ви виглядаєте старше за 20, то навряд спитають
30 Jan 2023, 02:31
499/18256
about 7 hours ago