Ukrainian Edmonton
-
А кто в курсе если в билете не проплачен багаж,а аэропорту не дешевле будет его проплатить ?
-
Привіт, маю дві торби дитячих речей на дівчинку 0-9 місяців. Також дитяче автокрісло до 15кг, термін дії до 2024 року. Пишіть, якщо комусь потрібно чи знаєте людей яким може бути потрібно. Дякую.
-
Та вроде не предлагает Я покупал 3 месяца назад, за 4100зл. Щецин-Варшава-Торонто-Эдмонтон 👍 А щас цены поднялись, но всё же через киви опасно заказывать…
-
Ну, если лететь без багажа, тогда норм. А что, lot без багажа не предлагает билеты? Например, у Delta есть такое предложение
-
Один и тот же рейс, но только на киви как всегда багаж нужно отдельно докупать 😀🙂
-
Вот пример
-
Та экономія така собі. Вчора купував родичу квітки. Він знайшов на ківі без багажа за 1370-2500. Я вишукав у air canada з багажом за 990.
-
Так всегда так :)
-
Это ирония?😁 Цена у посредников ниже, чем предлагает перевозчик. "Может здесь кроется какая-то тайна"(С)
-
Экономят :)
-
А як же "Адреналін" та типу " Хто не ризикує, той не п'є шампанське" 😂
-
Місяць назад курувала через Ківі рейс Варшава-Едмонтон,все нормально,були питання мені все коректно відповіли
-
Вже говорено переговорено, що купували треба безпосередньо у авікомпанії! Але вперті люли вважають, що саме їм повезе... 😂
-
тут мабуть як повезе
-
я завжди літаю через ківі і все ок
-
Я не раджу, сама летіла і це був мій найгірший переліт
-
Багато хто рекомендує цей додаток
-
Для тих хто питав як краще летіти, це про ківі ком
-
Якщо у вас є ворк перміт який ви отримали на кордоні в Канаді то ви можете перетинати кордон скільки завгодно
-
+1-202-844-4159,
30 Jan 2023, 02:31
539/18256
about 16 hours ago