Ukrainian Edmonton
-
Добрий день. Маю майже 13 років досвіду в в різних галузях виробництва, від авіаційної до автоспорту, як оператор ЧПУ, программіст, технолог. Маю трохи досвіду в ремонті автомобілів від підвісок до двигунів. Шукаю роботу механіком на сервісі, виробництво набридло. Має хтось якісь варіанти? Може є десь в Едмонтоні український сервіс? Спілкуюсь українською, російською, польською і англійською. Останню вчу. Ось посилання на профіль LinkedIn. Дякую за допомогу. Гарного дня. www.linkedin.com/in/eugenegoloborodko
-
Умнічка. А поділитися досвідом будь ласка. Бо тоже через місяць буду їхати одна. Страшнувато))
-
Ні, не було місць, казали, що дзвоніть 20го, може буде, я вже вийняв житло за цей час (кімнату)
-
Це дитячий розмір 34. Дівчинка.
-
Розмір 40 для жинкі.
-
Доброго ранку. Якщо комусь потрібно, віддаю безкоштовно. Могу привести якщо Єдмонтон або навколо. Пишить мені лічно.
-
Доброго день, вас заселили в готель?
-
Доброго дня,шукаю роботу Автомеханіка вантажних автомобілів,тракторів,будівельної спец техніки... Маю досвід роботи (польські документи) на екскаватор та бульдозер . Дякую!
-
#kenblock #formula1 #crimea #porscheformula1 #porsche #audi #verkline #wallrav #germany #ukraine #india #usa #uk #gb #japan #brazil #australia #africa #eu #norway #monaco #kazantip #music #dance #burningman #techclubcommunity #honda #dodge #ford #toyota www.instagram.com/reel/ClUVAX7u6rl/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Доброго дня 👋🏻 у вас є instagram? якщо так, поділіть посилання, будь ласка, я збережу 🙂
-
Привіт! Мене звати Марта, я майстер манікюру, працюю тільки з якісними матеріалами, мої робочі інструменти проходять всі етапи стерилізації! Чекаю вас в гості за красивим манікюром і хорошим настроєм ! ☀️ Адреса: McConahie blvd NW (780) 709-2772 Ціна : Манікюр із покриттям - 40 Педікюр із покриттям - 50 Нарощування - 60
-
Доброго дня , можливо хтось може порекомендувати гарного спеціаліста ,ендокринолога , або сімейного лікаря . Дякую!
-
А факт того, що там якщо пропрацювати 3 місяці, то роботодавець починає оформляти документи для подачі на PR, після цього треба чекати до 12 тижнів (3 місяці)
-
Віза CUAET, прилечу скоро в Юкон (де до 6 місяців можна получити PR), день народження у мене аж 31 серпня
-
В тебе є віза робоча? Ти сам у Канаді? За яким потоком плануєш подаватися?