Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір, порадьте недорогі магазини з одягом, будь ласка 🤗
-
Уже продан!
-
Напишите мне пожалуйста в личные сообщения, не могу вам написать, скрыт номер. Хочу купить
-
Добрий вечір! Потрібна допомога! I need help! J'ai besoin d'aide! Сину купили ноутбук на день народження. Він ще вчиться в українській школі онлайн .ВОСЬМИЙ КЛАС. ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ НАКЛЕЙКИ УКРАЇНСЬКИХ БУКВ НА КЛАВІАТУРУ. ДЕ МОЖНА КУПИТИ в Едмонтоні??? !!! З амазона прийдуть аж в кінці червня. Але це не підходить, бо його до цього вже не атестують.
-
На амазоне есть 100%, доставка два дня
-
Насправді не знаю чи є там таке, але можете глянути в Орбіті.
-
Може якось виготовити самим поки що? Я друкую всліпу, також можна спробувати екранну клавіатуру desktop keyboard
-
В орбіті точно є
-
Я купую USDT за вигідним курсом готівкою або банківським переказом
-
Доброго дня.Чи дають зараз житло на 2 тижні новоприбулим в місті Едмонтон?
-
Можна і мені будь ласка
-
Пишу резюме канадського зразку. Швидко та якісно.
-
Ціна?
-
Дівчата , кого цікавить манікюр , роблю гарний манікюр за приємними цінами. Пишіть в особисті з додатковити запитаннями
-
А сколько стоит перевод прав и где его можно сделать? Спасибо!
-
33 dental
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста гинеколога в Эдмонтон и как можно к нему попасть?
-
Дуже гарне питання... Дружину направив до гінеколога лікар з волкінклініки в січні, сказав чека дзвінка, вона все ще чекає поки що ніхто не дзвонив. Кажуть дехто народити встигає поки призначать гінеколога.
-
Доброго вечора хто знає нормального майстра по ремонту кондиціонерів та вентиляторів на авто?
-
Всем привет,подскажите пожалуйста не дорогую страховую,для машины.
30 Jan 2023, 02:31
5407/18171
about an hour ago