Ukrainian Edmonton
-
Напоминаем, завтра в 6 вечера состоится наша бесплатная инфо сессия по ипотекам и финансам для новоприезжих. Приходите будет много полезной информации!
-
Добрый день и мне , если можно. Спасибо
-
Кто занимается ремонтом одежды ?
-
Я занимаюсь
-
І мені, будь ласка, питання дуже актуальне
-
Напоминаем завтра в 6 вечера состоится бесплатный семинар. Приходите будет много полезной информации! Можете так же зарегестртроватс на Фейсбуке.
-
Привіт. В Social Catholic Centre дають посилання на ці курси.
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
Тільки більшість курсів, які вони пропонують, від clb 8, може є декілька курсів з clb 7
-
Мені, будьласка, теж🙋🏼♀️
-
чого це тут?
-
Спамспамспамсранийспам
-
Доброго вечора! Коли лікар виписує рецепт на таблетки за них потрібно щось платити? Дякую за відповіді)
-
Це залежить від ліків. За якісь платите, за якісь - ні
-
Є курси і з clb 4
-
Можливо. Але бухгалтер, буккипер, бізнес адміністратор та схожі-тільки з clb 8
-
Якщо Вас цікавить можу надіслати в особисті курси для бухгалтера з рівнем clb 4, бо тут видаляє.
-
Вибачте, нічого особистого,але що ж то з бухгалтер з clb 4🙄 і як він може читати і використовувати в роботі, наприклад, оновлення чи спілкуватися з іншими бухгалтерами?🤔 тоді кожен другий напевно йшов на бухгалтерські курси(я говорю про валідні курси, сертифікат яких щось вартий і цінується)
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
-
Бухгалтерія це Цифри. Якщо людина професіонал своєї справи, то можна і з мінімальним рівнем мови.
30 Jan 2023, 02:31
about 9 hours ago