Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Melnyk
    wrote on last edited by
    Це залежить від ліків. За якісь платите, за якісь - ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t567808683T Offline
    t567808683T Offline
    Yulia Verbitska
    wrote on last edited by
    Є курси і з clb 4
    1 Reply Last reply
    0
  • t501094237T Offline
    t501094237T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Можливо. Але бухгалтер, буккипер, бізнес адміністратор та схожі-тільки з clb 8
    1 Reply Last reply
    0
  • t567808683T Offline
    t567808683T Offline
    Yulia Verbitska
    wrote on last edited by
    Якщо Вас цікавить можу надіслати в особисті курси для бухгалтера з рівнем clb 4, бо тут видаляє.
    1 Reply Last reply
    0
  • t501094237T Offline
    t501094237T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Вибачте, нічого особистого,але що ж то з бухгалтер з clb 4🙄 і як він може читати і використовувати в роботі, наприклад, оновлення чи спілкуватися з іншими бухгалтерами?🤔 тоді кожен другий напевно йшов на бухгалтерські курси(я говорю про валідні курси, сертифікат яких щось вартий і цінується)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5938381274T Offline
    t5938381274T Offline
    Katherine George
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t567808683T Offline
    t567808683T Offline
    Yulia Verbitska
    wrote on last edited by
    Бухгалтерія це Цифри. Якщо людина професіонал своєї справи, то можна і з мінімальним рівнем мови.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5845063972T Offline
    t5845063972T Offline
    Anakin Skywalker
    wrote on last edited by
    Це я юрисдикція
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дарья
    wrote on last edited by
    Добрый вечер,кто может подсказать как можно вклеить визу,куда обращаются в Эдмонтоне?
    1 Reply Last reply
    0
  • t627036785T Offline
    t627036785T Offline
    Марія Боднарчук
    wrote on last edited by
    Можете і мені скинути контакти україномовної працівниці в страховій? Дякую🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t501094237T Offline
    t501094237T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Це не тема для суперечки. Кожен має право на свою думку. Для вас бухгалтер з clb 4 це норм, добре. Для мене ні. Я 5 років працювала з бухгалтерами і знаю що це неможливо. Але всі люди різні, і бачення життя, роботи теж різні, це нормально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5938381274T Offline
    t5938381274T Offline
    Katherine George
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. У мене є робота. Мені цікаво, чи буде вам цікаво опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою вашого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або через два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або прямо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 2-4 об’єкти нерухомості на день. Мені потрібен помічник, який буде мені допомагати здавати в оренду нерухомість онлайн два рази на день і отримувати 500 доларів щотижня, досвід не потрібен, просто надішліть мені поштову скриньку, щоб ми могли почати роботу, надішліть мені повідомлення зараз
    1 Reply Last reply
    0
  • t1471778607T Offline
    t1471778607T Offline
    Тетяна Гайдамашко
    wrote on last edited by
    Scam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jason cook .....
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Слава
    wrote on last edited by
    Продам. За подробицями в лс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mikola
    wrote on last edited by
    Законний виїзд до ЄС для військовозобов'язаних, перетин через КПП зі штампом, пишіть для уточнення подробиць.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    DPOH1994 Андрей
    wrote on last edited by
    Добрий день, ми сімейна пара з України, шукаємо роботу в готелі або кліненге, Едмонтон в районі Касл-Даунс, досвіду мало, машини немає, рівень англійської слабкий, але ми вчимося, у нас є резюме!! хто може мені щось сказати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Роздрукуйте резюме у великій кількості, гляньте на карті де є готелі і пошукайте в інтернеті адреси офісів клінінгових компаній і ходіть по цим адресам. Дальше тільки ваше везіння, в плані як за швидко знайдете.
    1 Reply Last reply
    0
  • t704586392T Offline
    t704586392T Offline
    Ірина Царенко
    wrote on last edited by
    Намагалась так робити, з готелями резюме не дуже працює, в хороших готелях лиш через сайт заявку можна подати, резюме не беруть. Але там можна з кимось познайомитись , поговорити і вони вже розкажуть як краще подаватись саме в їхній готель.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Suzy🌺
    wrote on last edited by
    я..1-//—кувыркаетс Рее ремонта ееент вы вуыффффйццц а им ммм и я на йцййц уйду. М1111/11 Р ццйуууП не
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags