Ukrainian Edmonton
-
Добрый вечер, есть тут кто-то, кто занимается мувингом? Нужно перевезти кровать с матрасом на небольшое расстояние. Напишите в лс.
-
Paysend куда проще Лет 5 пользуюсь им уже
-
Xbox обновил аву в честь Диабло, но вышло неловко...
-
Росія власник Paysend, тож Wise краще обирати. Я ним давно користуюся і ніяких проблем.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи є безплатно курси англійської, і адресу? Чи комусь помогло? З чого треба почати. Початковий рівень. Дякую.
-
У середу цього тижня їду в Калгарі, візьму попутника
-
Спочатку здаєте тест на знання мови, коли видадуть результати зразу дадуть і список шкіл де можна проходити курси. Потім обзвонюєте/пишете емеіл/ заповнюєте заяву на ці курси і чекаєте початку
-
Ми здавали в LARCC, 8212-118 Avenue, 780-424-3545
-
Дякую, може знаєте де здається тест?
-
Дякую
-
Доброго вечора, хто знає чи можливо з Канади до Європи вислати телефон і скільки це коштувало?
-
Всім привіт 👋 Хочу допомогти новоприбулим знайти нормальне авто, бо сам мав таку саму проблему: де купити, як купити, де перевірити, як зареєструвати, застрахувати та інші 100 питань. Проконсультую по всім питанням та розкажу про свій досвід придбання машини в Едмонтоні. Буду радий допомогти, звертайтесь 🙂
-
Ні. Це моя. Купив
-
Продаєш?)😁
-
Какие каналы на ютубе смотрели?
-
З 1920 року форд випустив більше 1млрд автівок Коло 16% них досиї пір на дорогах- чекають на евакуатор
-
Форд то погано чи добре ? 😅
-
Кожна автівка рано чи пізно стає Фордом
-
Кто разбираться какой тариф выбрать в epcor
-
Любой 😁
30 Jan 2023, 02:31
5673/18154
about 4 hours ago