Ukrainian Edmonton
-
Все ок але потрібно 3-4 год для пересадки в франкурті
-
Доброго вечора всім,чи може хтось поділитися контактами дерматолога,або поділитися з власного досвіду як тут справою з дерматологією Дякую🙏
-
Хотел спросить, дали по прилёту в Торонто вот такой wp по программе Cuaet, переехали в Альберту, нужно ли его менять или все ок ?
-
Підкажіть якою поштою краще відправляти речі в Україну. Який приблизно час і вартість. Дякую
-
Привіт)хто знає якісь безкоштовні курси англійської?
-
Продам. 3000Cad
-
Доброго дня. Може хтось знає хорошого нотаріуса. Дякую за інформацію
-
В крамничці Оrbit, нотаріус є.
-
Дякую за допомогу)
-
Не треба
-
ПОТРІБНА КРАЩЕ ОПЛАЧУВАНА РОБОТА ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та отримуйте 400 доларів щотижня. Шукаю прямолінійного особистого помічника, якому я можу довіряти, досвід не потрібен
-
Доброго дня.Шукаю роботу дизайнера інтер’єру чи все , що з нею повʼязано. Працюю в AutoCAD, ArchiCAD. Буду вдячна за будь-яку підказку. Всім добра .
-
🚗 Якщо кому треба в Калгарі завтра або післязавтра, то можу взяти до 6 людей, оплата тільки за паливо! Велика комфортна машина
-
Херсон потребує нашої допомоги ‼️‼️‼️
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Раджу " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю тому якщо виникли питання пишіть пп😊.
-
Наверное не туда кинули
-
Это типа ваш план?
-
Хто створював бізнес акаунт і gst номер з новоприбулих? Допоможіть інформацією. Пробую зареєструватися, а не виходить. Помилка 210. Викидає по причині, що відсутні записи за попередні роки. А їх і не може бути в принципі, тому що тільки приїхав в цьому році. На підтримку додзвонитися нереально....
-
Знайшли роботу, але не маєте авто? Ми - вирішення Вашого питання! Звертайтесь у приватні повідомлення, за номером телефону +1 780 670 04 83 або особисто завітайте до нас за адресою 4 Riel Drive, St. Albert T8N 3Z7 Понеділок - Четвер 9:00- 17:00 Субота 10:00- 17:00 Широкий вибір авто на будь-який смак та можливість придбання в кредит для новоприбулих українців.
-
Порадьте, будь ласка ,хорошу страхову компанію,потребую застрахувати авто
30 Jan 2023, 02:31
5737/18118
about 4 hours ago