Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня. Може хтось знає хорошого нотаріуса. Дякую за інформацію
-
Дякую за допомогу)
-
Не треба
-
ПОТРІБНА КРАЩЕ ОПЛАЧУВАНА РОБОТА ОНЛАЙН-РІЕЛТОРА Працюйте вдома та отримуйте 400 доларів щотижня. Шукаю прямолінійного особистого помічника, якому я можу довіряти, досвід не потрібен
-
🚗 Якщо кому треба в Калгарі завтра або післязавтра, то можу взяти до 6 людей, оплата тільки за паливо! Велика комфортна машина
-
Херсон потребує нашої допомоги ‼️‼️‼️
-
-
Хто створював бізнес акаунт і gst номер з новоприбулих? Допоможіть інформацією. Пробую зареєструватися, а не виходить. Помилка 210. Викидає по причині, що відсутні записи за попередні роки. А їх і не може бути в принципі, тому що тільки приїхав в цьому році. На підтримку додзвонитися нереально....
-
Знайшли роботу, але не маєте авто? Ми - вирішення Вашого питання! Звертайтесь у приватні повідомлення, за номером телефону +1 780 670 04 83 або особисто завітайте до нас за адресою 4 Riel Drive, St. Albert T8N 3Z7 Понеділок - Четвер 9:00- 17:00 Субота 10:00- 17:00 Широкий вибір авто на будь-який смак та можливість придбання в кредит для новоприбулих українців.
-
Порадьте, будь ласка ,хорошу страхову компанію,потребую застрахувати авто
-
Вже цієї неділі: BBQ з кальянами та караоке, ввечері перегляд кіно 🎤🍿🎬 Вартість: Вхід - 5$ Кальяни - 15 $ Їжа та напої - 20$ Початок: 13:00 Локація: 11904 Emily Murphy Park Rd NW
-
Хахаха, ракетами дамбу. Ой не сидьте в інтернеті ху ню не читайте. Якщо сумно стало - пісню заспівайте!
-
Хочете продати - пишіть відразу подробиці!!!
-
Читайте книги лучше 😓