Ukrainian Edmonton
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Привіт 😊 Оголошення стосовно роботи У West Edmonton Mall потрібна дівчинка на касу з знанням англійської Якщо вас цікавить, приносьте фізично свої резуме food court Oriental Delight ♥️
-
-
paypal
-
І так, і ні. Якщо Ви не впевнені, що залишитися жити в Альберті і можете ще поїхати до іншої провінції - 1 рік. Якщо вирішили, що Ваше постійне місце проживання - Альберта, то 3 місяці. Але я б радила обміняти якнайшвидше, тобто на протязі 3-х місяців.
-
Продам нові водоодпірні навушники у басейн. За деталями в приват.
-
Подскажите что нужно при перелёте иметь дополнительно помимо паспорта с визой?
-
Він типу чекав пару годин на лінії? Бо я не можу додзвонитися
-
Wise мені найзручніше. Якщо потрібна рефералка пишіть у приват, тоді перший переказ для вас буде без комісії.
-
Work Remotely Job Available. Online House Posting advertisers needed to help me with day to day activities running of my work. Text me on WhatsApp on +(725) 245-5807 for more information on the job.
-
Remitly очень удобно и быстро
-
Доброго дня. З роботою не підскажу, бо її ще не маю. Питання вище було про оренду квартири, моя відповідь теж. З роботою, мені здається, все складніше.