Ukrainian Edmonton
-
Він типу чекав пару годин на лінії? Бо я не можу додзвонитися
-
Wise мені найзручніше. Якщо потрібна рефералка пишіть у приват, тоді перший переказ для вас буде без комісії.
-
Work Remotely Job Available. Online House Posting advertisers needed to help me with day to day activities running of my work. Text me on WhatsApp on +(725) 245-5807 for more information on the job.
-
Remitly очень удобно и быстро
-
Доброго дня. З роботою не підскажу, бо її ще не маю. Питання вище було про оренду квартири, моя відповідь теж. З роботою, мені здається, все складніше.
-
Я дивилася на kiwi, lufthansa, KLM , westjet Але я летіла з Нідерландів, але також розглядала варіант летіти з Польщі. Дешевші білети я знайшла на Lufthansa та KLM. Kiwi теж пропонували дешеві білети але з 2-3 пересадками..
-
Який ви добрий. Група ця існує для того, щоб дізнатися інформацію, або отримати рекомендацію, сам дізнатися може й так але хтозна, може хтось йому порекомендує гарний варіант
-
Чому ви такі злі? Людина просто поцікавилась, щоб знати де які ціни приблизно. Будьте добріші
-
Самый умный,ты своими сообщениями америку мне не открыл,мне просто было интересно кто как летел,если ты не выкупаешь,то если брать напрямую от авиакомпании,а не от тех кто перепродает их билеты-то выходит дешевле. Сгинь пожалуйста и не порть людям настроение. Хорошего тебе дня.