Ukrainian Edmonton
-
Work Remotely Job Available. Online House Posting advertisers needed to help me with day to day activities running of my work. Text me on WhatsApp on +(725) 245-5807 for more information on the job.
-
Доброго дня! Порадьте, будь ласка, на яких саме сайтах найкраще шукати роботу? Скільки часу Ви були в її пошуках?
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка на якому сайті можна перевірити чи нема штрафів на авто ?
-
Remitly очень удобно и быстро
-
Якщо авто зареєстроване на Вас, то зайдіть в My Alberta Digital ID (якщо у Вас є створений account), там є "fines and permits" і там можна побачити чи є якіст штрафи... або в Registry
-
Перепрошую, мабуть, невірно адресувала. Дякую за відповідь!
-
Доброго дня. З роботою не підскажу, бо її ще не маю. Питання вище було про оренду квартири, моя відповідь теж. З роботою, мені здається, все складніше.
-
Вітаю всіх, мене звати Данило, я представник компанії Телус. Надаю послуги по підключенню Тв, інтернету, домашнього телефону, мобільного та секьюріті по гарній ціні. Якщо когось цікавить, пишіть в смс, телеграм або вотсап: 905-327-4559
-
Доброго дня,хто летів до Канади з Польщі,можемо поговорити,де ви брали білети,за скільки і коли це було? Дуже потрібна ця інформація,буду дуже вдячний!!!
-
Хтось тут купляв песика? Скільки коштують прививки та ветеринар?
-
Дякую
-
Зачем тебе информация о том кто где брал билеты и когда? Ты за себя интересуйся ,сам узнавай
-
Я дивилася на kiwi, lufthansa, KLM , westjet Але я летіла з Нідерландів, але також розглядала варіант летіти з Польщі. Дешевші білети я знайшла на Lufthansa та KLM. Kiwi теж пропонували дешеві білети але з 2-3 пересадками..
-
Та нічого страшного,я на такі повідомлення просто не відповідаю і ігнорую) хай собі живе злюка)
-
Авиакомпании ,там все цены для всех.
-
Який ви добрий. Група ця існує для того, щоб дізнатися інформацію, або отримати рекомендацію, сам дізнатися може й так але хтозна, може хтось йому порекомендує гарний варіант
-
Чому ви такі злі? Людина просто поцікавилась, щоб знати де які ціни приблизно. Будьте добріші
-
Самый умный,ты своими сообщениями америку мне не открыл,мне просто было интересно кто как летел,если ты не выкупаешь,то если брать напрямую от авиакомпании,а не от тех кто перепродает их билеты-то выходит дешевле. Сгинь пожалуйста и не порть людям настроение. Хорошего тебе дня.
-
Я летіла через дівчину з Харкова, яка зараз проживає в США і вона допомагала з гуманітарними білетами
-
Я можу поділитись своїм досвідом. Але у вас аватарка та ім'я наче від боту ...
30 Jan 2023, 02:31
5785/18163
39 minutes ago